Hjem > Om os

YNT Petrochemical Machinery Equipment Co., Ltd. som et heleid datterselskab oprettet af Wuxi Aochi Filter Equipment Co., Ltd. i april 2007 i Wuxi, Kina, er en af de førende indenlandske mikrofilterleverandører og er også særlig god til filterdesign under krævende forhold. Kerneprodukterne inkluderer separatorfiltre, mikrofiltre, posefiltre, trykbeholderfiltre, automatiske rensefiltre, højtryksfiltre, statiske blandere og synspejl og så videre. Sådanne serier af produkter er blevet anerkendt og rost af mange kunder såsom China National Offshore Oil Corporation, Roc Oil, Fluor Corporation, Technip, West-East Gas Project Department of China National Petroleum Corporation, Shell, Nanjing Steel Group, BASF og Sony .


YNT er forpligtet til at give kunder i den globale industri de mest økonomiske og mest professionelle filtreringsløsninger ved at vælge verdens førende filtreringsproduktionsudstyr og fremstillingsprocesser, integrere år med F & U-oplevelsen i patronprocessen og bruge en række filtrering og adskillelsesteknologier omfattende. Den sintrede patron, foldet patron i rustfrit stål, kilet patron, membranpatron og andre filtermedier kombineret med de forskelligt designet filterskaller er blevet vidt brugt i den petrokemiske, olieraffinering, ny energi, stål og jern, kemisk, farmaceutisk, mad og vandbehandling og andre industrier.

YNT har tilbudt tjenester til det industrielle samfund i mange år ved at implementere ISO9001 International Quality System strengt. Med et antal projektafdelinger beliggende i landet, kan YNT give dig det mest perfekte eftersalgsservicesystem, og vi er i stand til at ankomme til stedet for at betjene dig inden for 24 timer i Kina.
Petrochemical Machinery Equipment I fremtiden vil YNT, der overholder kerneværdierne for "sikkerhed, professionalisme, innovation og samarbejde", fortsat give kunderne produkter af bedre kvalitet og mere effektive tjenester og stræbe efter at yde nye bidrag til innovation i filtreringsteknologi.