Hjem > Om os

YNT Petrokemiske Maskiner Udstyr Co, Ltd som et 100% ejet datterselskab etableret af Wuxi Aochi Filter Equipment Co, Ltd i april 2007 i Wuxi, Kina, er en af ​​de førende indenlandske mikrofilter leverandører, og er også særlig godt til filtrer design under krævende forhold. Kerneprodukterne omfatter separatorfiltre, mikrofiltre, taskefiltre, trykbeholderfiltre, automatiske rengøringsfiltre, højtryksfiltre, statiske blandere og spejle og så videre. Sådanne produktserier er blevet anerkendt og rost af mange kunder som China National Offshore Oil Corporation, Roc Oil, Fluor Corporation, Technip, Vest-Øst Gas Project Department of China National Petroleum Corporation, Shell, Nanjing Steel Group, BASF og Sony .


YNT er forpligtet til at tilbyde kunder i den globale industri de mest økonomiske og mest professionelle filtreringsløsninger ved at vælge verdens førende filtreringsproduktionsudstyr og fremstillingsprocesser, der integrerer mange års F & U-erfaring i patronprocessen og bruger en række filtreringer og separationsteknologier i vid udstrækning. Den sintrede patron, foldet patron i rustfrit stål, kilepatron, membranpatron og andet filtermedie kombineret med de forskelligt udformede filterskaller har været meget udbredt inden for petrokemisk, olieraffinering, ny energi, stål og jern, kemisk, farmaceutisk, mad og vandbehandling og andre industrier.

YNT har i mange år tilbød tjenester til industrien, og implementeret ISO9001 International Quality System strengt. Med en række projektafdelinger i landet kan YNT tilbyde dig det mest perfekte kundeservice system, og vi er i stand til at komme til webstedet for at betjene dig inden for 24 timer i Kina.

I fremtiden vil YNT overholde kerneværdierne "sikkerhed, professionalisme, innovation og samarbejde" fortsat tilbyde kunderne bedre kvalitetsprodukter og mere effektive tjenester og stræbe efter at gøre nye bidrag til filtreringsteknologiinnovation.