Olie vand separator Liquid Solid Separation

Olievandsseparator introduktion I olie-vand separationsprocessen er skallen udstyret med coalescenspatroner og separationspatroner, når mediet strømmer gennem dets indre, så vil der være fire processer-filtrering, koalescens, afvikling, separation for at realisere fjernelsen. ..

Produktdetaljer

Introduktion af olievandseparator

I olie-vand-separationsprocessen er skallen udstyret med koalescenspatroner og separationspatroner, når mediet strømmer gennem dets indre, så vil der være fire processer-filtrering, koalescens, afvikling, adskillelse for at realisere fjernelse af fugt, mediumalkali og organisk syre salt opløseligt i vand og etc.

oil water separator.jpg

Funktioner

Medier først fra indersiden til ydersiden strømmer gennem coalescenspatronerne, disse patroner har en særlig dobbelt funktion af filtrering og sammenblanding. Højpræcisionsfiltreringslag af inderste coalescenspatroner kan effektivt blokere partikel urenhederne, især afskærmning urenhed, som har emulgeringsstabilitetstilstand sådan som jernoxid og jernsulfid mv. også bedre for efterfølgende demulsificerings- og koalescensfunktion. Efter filtreringsmedium strømmer ind i sammenfaldende demulsifikationslag, dets 'specielle materiale kan gøre demulsificering, så fint og frit vand vil danne stor dråbe, store dråber vil synke ved dets 'Gravitet, mindre størrelse drop vil flyde med medier i separation patroner, Separation patroner er lavet af patent teknologi materialer med god hydrofob ydeevne. Når mediet fra indvendig til udvendig flyder separationspatroner, lad kun medier passere forbi, små dråber er helt effektivt opsnappet af patroner udenfor, og derefter samles i store dråber, der således er længere adskilt fra vand.

specifikationer

Skallemateriale: 20 #, 345Q, Rustfrit stål
Micron ratingområde: mindre end 0,3 mikron, 0,3 mikron, 0,5 micron, 1 mikron, 5 mikron, 10 mikron
Patronstørrelse: OD3.5 ''. 4.5 ''. 6 ''; Lenght16,18,20,32,36,40,72 ''
Indledende trykfald: ≤50bar
Ændret trykfald: <150>
Driftstemperatur: 0 ~ 120 ℃

Separation patroner

Adskillelseskassetterne er lavet af højdensitetsgradientglasfiber for at reducere brud og lækage, design i hele enkeltrørstrukturen, patronernes overflade behandles med hydrofob og oleofob og opfylder forskellige krav til mikronhastighed.

Struktur

Væske-flydende coalescens separator er udstyret med to grupper af forskellige funktioner patroner i internt; separatorhuset er metalhus og udstyret med håndtagsmåler, trykmåler, udluftningsventil, afløbsventil, online prøveudtag og andet tilbehør.

Procesflow

1. For at forlænge koalescenspatronernes levetid og forbedre afvandingseffektiviteten anbefales det at tilsætte et forfilter på forsiden af ​​koalescensfilterseparatoren. Hovedformålet med forfilter bruges til at fjerne mellemstore store urenheder og faste partikler af jernoxid, jernsulfid og andre skadelige urenheder.
2. Hver enhed er designet med en bypass, praktisk i udskiftningspatroner, og sørg for, at systemet arbejder kontinuerligt.
3. Der er 3 dræn på bunden af ​​hvert udstyr, som fremmer snavsfjernelsen og urenhedskilden.

Ansøgning

INOCO SGF Flydende-flydende separator bruges almindeligvis i benzin, jetbrændstof og dieselolie-vand separation; kaustisk benzin, jetbrændstof og dieselolie kaustisk alkaliseparation; Vandseparation af let kulbrinte og petrokemiske produkter; adskillelse af hydrogenperoxid i arbejdsmodel; Syreseparation af petrokemiske produkter og kulbrinter; olieseparation; vandfri aminolieseparation.


图片1.png

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvis jeg bliver nødt til at blive på dit sted i få dage, er det muligt at booke hotellet for mig?

A: Det er altid min fornøjelse, hotel booking service er tilgængelig.

2. Hvilket niveau af kvalitet er dine produkter?

A: Vi har hidtil haft CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat.

3. Da forsendelsesperioden vil vare lang tid, hvordan kan du sørge for at maskinen ikke bliver brudt?

A: Vores maskine er filmindpakket, for at sikre, at maskinen kan leveres til vores kunde smidigt, vi vil bruge ståltråden til at reparere maskinen med beholderen.

4. Når vi har bestilt en ordre, vil du arrangere installationen af ​​maskinen på nuværende tidspunkt?

A: Alle maskinerne vil blive testet godt før leveringen, så næsten af ​​dem kan bruges direkte, også vores maskine er let at installere. Hvis du har brug for vores hjælp, vil vi med glæde arrangere installationen, men alle omkostningerne vil blive opkrævet af dig.


图片6.png


Undersøgelse