Separator industrielle Separator

Cyklonseparator vandudskiller indførelse INOCO 900 serien cyklonen er en kombination af flergrenet cyklon tube og patroner til at adskille partikler og dråber fra gas. Princippet om operationen første etape filtrerer cyklonseparator tube gas-væske: når gassen flyder der indeholder væske ind i...

Produktdetaljer

Cyklonen vandudskiller indførelse 

INOCO 900 serien cyklonseparator er en kombination af flergrenet cyklon tube og patroner til at adskille partikler og dråber fra gas.

 

Princippet om drift

Første etape filtrerer 
Cyklonseparator tube gas-væske: når gasstrømme som indeholder væske til gas-væske separator, på grund af rotation af cyklonen vortex tube design, strømmen vil producere en stærk vor tex bevægelse, at skabe en stærk centrifugalkraft, at fast partikler og flydende urenheder knyttet til cyklonen rørvæggen.
Efter urenheder er adskilt fra gasstrømmen, så ophobes væske i regionen i beholderen. Gas af ter rensning forlader tube cyklonseparator med minimalt trykfald i det næste niveau af filtrering.

cyclone separator.jpg

Anden etape filtrerer

Patron filtrering og adskillelse: denne plan er lavet af et antal filter elementer, som kan erstattes eller gentagne gange rengøres.
Denne type af filterelementet og nøjagtighed niveau er udvalgt efter arbejdsforhold, formålet er at fjerne de mindste faste partikler og kondensere tåge og gøre maksimal droplets kunne fjernes fra separatoren.

SN-920 serie cyklonseparator filter

INOCO lærer fordelene af indenlandske og udenlandske cyklon tube teknologi og udviklet adskillelse for gas-væske-solid-fase med høj effektivitet ydeevne og slidstærke og korrosionsbestandighed, det har høj overflade hårdhed (overflade hårdhed op til HV900 ~ 1000), stor korrosionsbestandighed (gælder for syrer og alkalier, våde hydrogensulfid miljø).
Cyklonen tube er en 2-tommer ved hjælp af centrifugal princippet om rørformet pibe. Gas skal filtreres træder indløbsstuds og danner roterende flow i rør, som flydende og faste partikler og gas tæthed forskelle, med centrifugalkraften adskilt, rent brændstof gas fra conduit flyde væk fast og flydende partikler falder ind under den bunden af separatoren fra conduit derefter afløb fra mundingen. Antallet af cyklonen tube er baseret på faktiske gas flow og tryk drop tilladt.

Performance-indeks

Separation: For støvpartikler og dråber af 8-10μm, fjernelse sats er 100%
Cyklonen trykfald: mindre end 0.04MPa

Funktioner

1. overordnet passer struktur tofasede flydeegenskaber, slid lys, mindre arbejdsbyrde at undersøge og reparere
2. rimelig struktur, tilstopning problem ikke opstår
3. for mere barske temperament medium, cyklon rør kan bruge oprindelige højt slid og korrosion nikkel-fosfor plating produktionsteknologi, overflade hårdhed når op til HV900-1000, med høj slidstyrke og lang levetid
4. bred opererer fleksibilitet, for at sikre adskillelse effektivitet og rækken af tilladte trykfald, varierer single-røret flow 135-185m 3/h;

Kvalitetssikring

1. strenge kontrakt revision invloved alle afdelinger til at sikre muligheden for hver ordre.

2. proces design og validering før bulk produktionen.

Strengt kontrol på alle materialer, råstoffer og hjælpematerialer, alle råvarer nå verden avanceret niveau.

3.on-site eftersyn til alle processer, inspektion post holde spores i 3 år.

4. alle inspektører er dygtige med internationale certifikater.

5. kvalificeret WPS og professionelle svejsere garanti svejsning kvalitet.

6.100% inspektion af færdige spirer før afsendelse.

7. avanceret og udføre prøvning og inspektion udstyr: NDT, metal mikroskop, indvirkning tester, hårdhedsmåler...

8. regelmæssig uddannelse af kontrolpersonale.


图片1.png 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

1. hvilket niveau af kvalitet er dine produkter?

A: vi har fået CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat hidtil.

2. som perioden forsendelse vil tage lang tid, hvordan kan du sørge for, at maskinen ikke vil blive brudt?

A: vores maskine er film indpakket, for at sikre maskinen kan leveres til vores kundernes gnidningsløst, vil vi bruge den ståltråd til fix maskinen med en container.

3. om efter-salg service, hvordan kan du løse problemerne opstod din oversøiske kundes taktfast?

A: garanti på vores maskine er normalt 12 måneder, i løbet af denne periode, vil vi arrangere internationale express straks, for at sikre de erstatte dele leveres så hurtigt som muligt.

Kvalitetsgaranti: 12 måneder efter den udstyr har været operation, men ikke mere end 18 måneder efter udstyret er blevet leveret (garanti omfatter ikke forbruge dele).

4. Hvorfor vælge os?

Sv.: vi er en af High-tech virksomheder, AAA kontrakt og troværdige virksomheder, AAA teknologi Consulting firma. Vi er fabrikanten fået certifikatet for ISO9001.

5. hvad betalingsbetingelser du acceptere?

A:T / T eller L/C eller West Union eller Moneygram eller Paypal, andre er velkomne.

6. Hvad er leveringstiden på filter?

A: I almindelighed, 35 dage efter avanceret betaling, hvis OEM, vil det være 40-45 dage efter forudbetaling, afleveringshavnen er Shanghai.


图片6.png 


Undersøgelse