Fuldautomatisk filtrering

1. Fuldautomatisk filtrering Indledning Fuldautomatisk filtrering er velegnet til filtre med 1 '' - 36 '' rørledning at vælge imellem, med fordele ved kontinuerlig væskestrøm, sikkerhedsoperation enkel vedligeholdelse, er XF-serien selvrensende filter meget udbredt i hele branchen area.XF-X05 selv ...

Produktdetaljer

1. Fuldautomatisk filtrering Introduktion

Fuldautomatisk filtrering er velegnet til filtre med 1 '' - 36 '' rørledning at vælge imellem, med fordele ved kontinuerlig væskestrøm, sikkerhedsoperation enkel vedligeholdelse, er XF-serien selvrensende filter meget udbredt i alle brancher. XF-X05 selv rengøringsbørstefilter er med høj filtreringsevne under betingelse af filtrering af udfældede faste stoffer, væske strømmer i side og ud fra siden, hvilket er mere effektivt ved filtrering.

image001


2.Working princippet

Rengøringsprocessen udføres af en sugeskanner, den gør en spiralskanning og absorberer urenheden på overfladen af nettet og udledes gennem en afløbsventil, scanneren drives af en tovejs drejning af elmotoren gennem en skrue.

Åbning af afløbsventilen styres af en topositions trevejs magnetventil, hele processen varer ca. 35 sekunder, i dette proces system holder kontinuerlig strømning.

Vand strømmer gennem filterindløbet og strømmer fra udvendigt til indvendigt mod groft mesh og strømmer gennem fint mesh ud fra indvendig til udvendig, idet urenheden vil blive opsnappet af det fine net i denne proces og også danne noget pres tab, er grovt net udformet til Beskyt det rene udstyr og undgå store partikler, så det ikke er til filtrering.


3.FAQ

en. Kan jeg vide, hvilken betaling der vil blive accepteret af din virksomhed?

A: Hidtil 100% T / T før forsendelse, og 30% depositum betalt af T / T, afbalanceret betalt af L / C er til rådighed.

b. Om eftersalgsservice, hvordan kan du løse problemerne med din udenlandske kunde i tide?

A: Garantien på vores maskine er normalt 12 måneder. I løbet af denne periode vil vi straks arrangere det internationale tryk for at sikre, at de udskiftede dele leveres så hurtigt som muligt.

Kvalitetsgaranti: 12 måneder efter at udstyret har været i drift, men ikke mere end 18 måneder efter at udstyret er leveret (garanti inkluderer ikke forbrug af reservedele).

c. Når vi har bestilt en bestilling, vil du arrangere installationen af maskinen på nuværende tidspunkt?

A: Alle maskinerne vil blive testet godt før leveringen, så næsten af dem kan bruges direkte, også vores maskine er let at installere. Hvis du har brug for vores hjælp, vil vi med glæde arrangere installationen, men alle omkostningerne vil blive opkrævet af dig.

1

2

3


Undersøgelse