Automatisk backwash filter stearinlys filter

C andle filter (Model: INOCO-DS-A7) introduktion Lysfilteret er som alle trykfiltre ses i proceslinier, der håndterer titandioxid, røggas, saltvandsspecifikation, rødmudder, kina ler, fine kemikalier og mange andre applikationer, der kræver en effektiv lav fugtkage ...

Produktdetaljer

C andle filter (Model: INOCO-DS-A7) introduktion  

Lysfilteret er, som alle trykfiltre kan ses i proceslinier, der håndterer titandioxid, røggas, saltopløsning, rødmudder, kina ler, fine kemikalier og mange andre anvendelser, der kræver effektiv filtrering med lav fugtkage eller høj polering .Candle-filtre anvendes også til fortykning for at fremstille en koncentreret flydbar opslæmning ved delvis fjernelse af væskefasen som filtrat. Denne driftstilstand er mulig, da lysfiltre kan fungere i meget korte cykeltider, idet de udnytter de høje filtreringshastigheder, mens kagerne stadig er tynde. Et af kendetegnene ved stearinfiltrer, når de anvendes til fortykning, er deres klare filtrat, da tyngdekraftfortykningsmidlerne analogt producerer overløb, der altid indeholder en vis mængde fint suspenderede faste stoffer.

Arbejdsprincip

Under filtreringen, som finder sted i en trykbeholder, presses væsken udefra gennem filtermediet. Fast forbindelse på overfladen og danner en ensartet kage. Kagen forbliver på filterelementerne på grund af deres konkave konvekse profil og en konstant vedligeholdt trykforskel på tværs af dem. Når trykket falder til den indstillede ventil, indløbs- og udløbsventilen slukkes. Komprimeret luft strømmer ind i filteret og tørrer filterkagen, i bagvaskningsprocessen fjernes partiklen, og filterelementet kan regenerere.

Et andet træk ved Stearinlysfiltre er den cylindriske form af de elementer, der bevarer den dannede kage. Denne form, i modsætning til Plate, Leaf eller Filterpresses, øger filtreringsområdet, da kager bliver tykkere og i nogen grad kompenserer for faldet i filtreringshastigheder.

Lysfiltre er meget velegnede til håndtering af brandfarlige, giftige og ætsende materialer, da de autoklaveres og er designet til farlige omgivelser, når der kræves højt tryk og sikker drift. Ligeledes kan de let kappes til applikationer, når varme eller kolde temperaturer skal bevares. Disse funktioner er ikke mulige på Filterpresser, som kræver åbning af plader til atmosfæren med en for at tillade kageafladning i slutningen af ​​hver cyklus.

Stearinlysfiltre fås i alle størrelser, og de større typer kan have et areal på 200 m2 og indeholder 250 eller flere filterelementer installeret i en beholder på 2,5 til 3,0 meter. Driftstrykområdet er ret bredt, men de fleste lysfiltre arbejder ved et tryk på 6 bar. Det kan bruges filter 1 mikron for forfilterfilterlys.

Fordele

■ Fremragende kageafladning.

■ Tilpas let til opslæmning.

■ Mindste gulvplads.

■ Mekanisk simpel, da der ikke er komplekse tætningskirtler eller lejer.

■ Våd og tør udledning

■ De filtrerede faste stoffer afvandes og udledes ved gasblæsning, filterkage kan anvendes til reaktion.

■ Kontinuerlig fortykning

■ Denne filtertype tillader kontinuerlig filtrering uden strømafbrydelse; det faste stof skylles tilbage i væsken og afbrydes i opslæmningsform, denne filtreringsproces gælder hovedsagelig for processer, hvor der kræves en strømningsstrøm.

■ Lysfilter design, der er designet til at overholde den høje produktionsstandard for farmaceutiske og biotekindustrier. Overfladebehandling og design af internalsystemer muliggør effektiv rengøring af alle dele i kontakt med produktet.

Dette filtersystem er blevet anvendt korrekt i disse felter.

■ Titandioxid ■ Fjernelse af katalysatoren
■ Den nuværende bestyrelse ■ Fosfatering
■ Viskose fiber ■ Aktiveret kulstof
■ Nikkelproduktion ■ Zeolitproduktion
■ Afsvovling af brændselsgas ■ Produktion af spiselig olie
■ Spildevandsbehandling ■ Kloralkali produktion
■ Harpiks ■ Polyol
■ Produktion af PVC

■ Gasafsvovling


Eftersalg

Inoco leverer høj kvalitet, specialiseret og tidsservice. Vi kan levere alle tekniske data til det krævede projekt, tegning, produktinstruktion, produktionsfremgang og ITP.

Ofte stillede spørgsmål

1. Er du en producent, handelsselskab eller en tredjepart?

A: Vi er en producent, og vi har opbygget vores firma siden 2007.

2. Hvad er din mindste ordremængde, kan du sende mig prøver?

A: Vores minimumsmængde er 1 sæt, da vores produkt er maskineriudstyr, er det svært at sende dig prøver, men vi kan sende dig katalog og byde dig hjerteligt velkommen til at besøge vores firma.

3. Hvilket niveau af kvalitet er dine produkter?

A: Vi har hidtil haft CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat.

4. Da forsendelsesperioden vil vare lang tid, hvordan kan du sørge for at maskinen ikke bliver brudt?

A: Vores maskine er filmindpakket, for at sikre, at maskinen kan leveres til vores kunde smidigt, vi vil bruge ståltråden til at reparere maskinen med beholderen.

5. Når vi har bestilt en bestilling, vil du arrangere installationen af ​​maskinen på nuværende tidspunkt?

A: Alle maskinerne vil blive testet godt før leveringen, så næsten af ​​dem kan bruges direkte, også vores maskine er let at installere. Hvis du har brug for vores hjælp, vil vi med glæde arrangere installationen, men alle omkostningerne vil blive opkrævet af dig.

6. Hvordan kan jeg få efterbetjeningen?

A: Vi vil sende dig reservedele gratis hvis de problemer, der er forårsaget af os. Hvis det er de menneskeskabte problemer, sender vi også reservedele, men det er opkrævet. Ethvert problem, du kan ringe til os direkte.


图片 7.png

Undersøgelse