Duplex Bag Filter Bag Filtreringsudstyr

Duplex taskefilter introduktion INOCO-D duplex taskefilter er filtersystemet, der bruger to sæt taskefiltre for at opnå effekterne, et arbejde, et standby eller to filter virker i begge dele. Det er nemt at installere og rengøre, og større filterområde vil have mere beskidt mængde, jo mere arbejdstid ...

Produktdetaljer

Duplex taske filter introduktion

INOCO-D duplex taskefilter er filtersystemet, der bruger to sæt taskefiltre for at opnå effekten, et arbejde, et standby eller to filter virker i begge. Det er let at installere og rengøre, og større filterareal vil have mere beskidt mængde, jo mere arbejdstid og mindre rene tider.

Rimelig konstruktion, dækker lille et område af et område lille, god forsegling, stor strømningskapacitet nem betjening, indenfor og uden for filterbehandling er sandblæsning eller polering, så overfladen er glat og god overflade ydeevne.


Teknisk data

Materiale: CS, SS304, SS316L, CS-foret PO, CS-foret PTFE

Filtreringsnøjagtighed: 2-100mesh

Arbejdstemperatur: 0-500 ℃

Arbejdstryk: 0-20 Mpa

Designkode: H21637-1991, ASME VIII

Vælg i indstilling

Justerbart filterben

Opvarmning jakke

Høj temperatur og højtryksdesign

Ansøgning

产品 说明 模板 254114.png

Automotive

Filtrering af forbehandling bad, filtrering af E-Coat, topcoat og clearcoat, primer, maling ring linje filtre, dele rengøringsvæsker, tegnforbindelser, smøremidler, metal arbejdsvæsker og pumpeindtag filtre.

产品 说明 模板 254459.png

Kemisk

Katalysatorudvinding, fjernelse af rørskala, polering af vandige procesfluider, alkalier, syrer og opløsningsmidler, filtrering af emulsioner og dispersioner, fjernelse af gel fra harpikser. Aktivt kul- eller katalysatorfjernelse i finkemikalieindustrien er et typisk eksempel på en krævende anvendelse i kemisk behandling. INOCO filter tasker opfylder disse applikationskrav for høj filtreringseffektivitet kombineret med lang levetid og pålidelighed.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronik

Wafer- og chipbehandling, elektroniske ætsebade, fotokemisk polering og højfylde vandfiltrering og præfiltrering af forskellige membranfiltreringsprocesser for at forbedre deres omkostningseffektivitet. INOCO filter tasker viser den nødvendige renhed, effektivitet og konsekvent ydelse.

产品 说明 模板 255469.png

Mad og drikke

Polering af filtrering af vin, spiritus og øl, fjernelse af partikler fra spiselige olier, fjernelse af carbon black fra cellulose, slimfjernelse i gelatiner, flydende sukker, tyk juice, majssiruppolering, stivelsesforarbejdning, mælkeforarbejdning og læskedrikke. Mange INOCO Filter Tasker er i overensstemmelse med FDA og endda EEC standarder for fødevareforarbejdning og kan imødekomme de unikke og varierede krav til disse applikationer.

产品 说明 模板 256007.png

Metalarbejde

Filtrering af hydraulikolie, filtrering af forbehandlingssystemer, ædelmetalgenvinding, metalarbejdsvæsker og tegningsforbindelser. Dele rengøringsmaskiner bruger vores filterposer til at minimere resterende snavs på dele.

产品 说明 模板 256358.png

petrokemikalier

Filtrering af smøreolier, brændstofadditiver, forbedret olieudvinning, filtrering af aminopløsninger, filtrering af glykolvæsker, gasrensningsprocesser, destillations- og krakningsprocesser, aminopvaskere, offshore-stationer, olieboringer og injektionsvæsker.

产品 说明 模板 256762.png

Maling og lak

Fjernelse af agglomerater, fjernelse af malingkoagulater, opløsningsmiddelfiltrering, fjernelse af lagringsforureninger, påfyldningslinjer og malingsblandinger, monomeroprensning.

产品 说明 模板 257071.png

farmaceutisk

Genopretning af dyre aktive ingredienser, katalysator re covery, aktivt kul rensning og fjernelse, filtrering af gelatiner, hormoner, vitaminekstrakter, polering af urte blandinger, protein fjernelse fra plasma, filtrering af saltopløsninger.

产品 说明 模板 257454.png

Harpikser, plastik, trykfarver og belægninger

Olie- og polymerfiltrering, dispersioner, polymeriseringsbatcher, harpikser til dåseovertræk, plastblanding, trykfarve, plastforarbejdning, papirovertræk, højtryksfiltrefiltrering.

产品 说明 模板 257814.png

Vandbehandling

Brøndvandsfiltrering, vandrensningsanlæg, fjernelse af slam, fjernelse af rørskala, fjernelse af sand og alger fra havvand, ionbytterharpiksgenvinding, fjernelse af calciumindskud, filtrering af kemikalier til vandbehandling, fjernelse af støv fra køletårninstallationer. Overfladevandfiltrering er et område, der traditionelt domineres af patronfiltrering. Nu er INOCO High Performance Filter Tasks højeffektivitet og lange levetid et omkostningseffektivt alternativ til dyre patroner.


Vores service

Ø Giv det tekniske design og løsninger;

Ø Ny byggepladsvejledning

Ø Design og fremstilling af ikke-standard udstyr

Ø Professionel teknisk træning og vejledning på stedet i henhold til kontrakten

Ø Tilbehørs tilbehør til enhver tid;

Ø Tele-teknisk rådgivning og service;

Ø Øvrig speciel teknisk service efter kundens krav.

Fordel

■ Sugfilter kan udstyres med forskellige mængder af elementer for at give maksimalt filtreringsareal i hver filterhusanvendelse for at få det mindste trykfald under arbejdet.

■Super høj flowhastighed.

■Rigid filterelement og forskellige muligheder.

■Fuldautomatisk selvrensning, det er automatisk filter.

■ Enkel, pålidelig og økonomisk.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvor er din fabrik placeret?

A: Vores fabrik adresse er: No.58 Rongxing 3rd Road, Furong industripark, Wuxi by, Jiangsu provinsen, Kina.

2. Hvilket niveau af kvalitet er dine produkter?

A: Vi har hidtil haft CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat.

3. Kan maskinen tilpasses som vores behov, som f.eks. På vores logo?

A: Sikkert vores maskine kan tilpasses som dit behov. Sæt på dit logo er også tilgængeligt.

4. Kan jeg vide, hvilken betaling der vil blive accepteret af din virksomhed?

A: Hidtil 100% T / T før forsendelse, og 30% depositum betalt af T / T, afbalanceret betalt af L / C er til rådighed.


图片6.png

Undersøgelse