Flydende filtreringssystemer

1.Liquid Filtration Systems Indledning Det er meget udbredt til væskefiltrering, det kan fjerne partikler af forskellig størrelse fra væske for at opnå flydende filtrering, rensning, separation, genopretningsformål. Det består af tre dele: taskehus, der understøtter kurv og filter ...

Produktdetaljer

1. Liquid Filtration Systems Introduktion

Det er meget brugt til væskefiltrering, det kan fjerne partikler af forskellig størrelse fra væske for at opnå flydende filtrering, rensning, separation, genopretning. Det består af tre dele: taskehus, bærende kurv og filterposer. til strømningshastighed, kan du bruge flere poser i en taskehus. Først kommer væsken ind i huset fra indløbet, som kan placeres i siden eller på toppen og derefter strømme ind i filterposen, som er båret af kurven. På grund af væskens slagtryk vil posen strække sig, og væsken bliver jævnt filtreret gennem posen og strømme ud af udløbsrøret. Der er fanget fangster i posen, filtreringsprocessen er færdig. Når du udskifter eller renser posen, bare løsne bolt, drejeligt håndhjul løfte låget og få tasken.

image001

 

2.Produktdetalje

Oprindelige: Jiangsu, Kina

Certificering: ISO9001, ISO14001, Pris: Negotiable

Materiale: Aluminium

Betalingsperiode: TT, LC

Leveringsdato: Forhandles

Emballage: Eksportstandard

Marked: Mellemøsten / Afrika / Asien / Sydamerika / Europa / Nordamerika

Garanti: 1 år

MOQ: 100 sæt

3.Vore fordele

en. Omfattende produktionserfaring: Vi er specialiseret i luftrensningsindustrien i mere end 10 år, AHU Pre-filter, vi kan optimere luftstrøm-design i henhold til tilpasning af klimaanlægets størrelse, for at filtrere effektivitet, parametre for luftstrømdetektion for at sikre, at kunderne .

b. Højkvalitets råmateriale: Vi har et kvalificeret leverandørcertificeringssystem. Vi har tilmeldt D & B s DUNS Registered "

c. Streng fysiske / kemiske testprocedurer: opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

4.FAQ

1. Hvad er leveringstiden for din maskine?

A: Generelt er leveringstidspunktet for vores maskine ca. 30 dage. Tilpasset maskine leveres som forhandling med vores kunder.

2. Kan maskinen tilpasses som vores behov, som f.eks. På vores logo?

A: Sikkert vores maskine kan tilpasses som dit behov. Sæt på dit logo er også tilgængeligt.

3. Da forsendelsesperioden vil vare lang tid, hvordan kan du sørge for at maskinen ikke bliver brudt?

A: Vores maskine er filmindpakket, for at sikre, at maskinen kan leveres til vores kunde smidigt, vi vil bruge ståltråden til at reparere maskinen med beholderen.

4. Kan jeg vide, hvilken betaling der vil blive accepteret af din virksomhed?

A: Hidtil 100% T / T før forsendelse, og 30% depositum betalt af T / T, afbalanceret betalt af L / C er til rådighed.

image003Undersøgelse