Plastpose Filter Filter Filter Solutions

Indføring af plastfilterhus INOCO SGD-P plastfilterhus er filtreringssystemet af 100% PP materiale, som for PP med fremragende kemisk resistens kan den påføres i masser af syre og alkalivæske. Den integrerede kropsskal, ingen sømme, ingen død vinkel. Den nøjagtige størrelse kan ...

Produktdetaljer

Indføring af plastfilterhus

INOCO SGD-P plastfilterhus er filtreringssystemet af 100% PP materiale, som for PP med fremragende kemikaliebestandighed kan den påføres i masser af syre og alkalivæske.

Den integrerede kropsskal, ingen sømme, ingen død vinkel. Den nøjagtige størrelse kan gøre det til en slags højkvalitets, højtydende filter med økonomiske og praktiske produkter.


specifikationer

Type: væskestrømme i siden og ud fra siden.

Designtryk: 0,6Mpa

Design temperatur: 80 ℃

Max flowhastighed: 25m3 / h

Filterdæksel: Stramt af tråd

Bunden af ​​filter: faste ben (3 stk i sædvanlig)

Filterpose: PP materiale med alle former for filternøjagtighed

Tilslutning og udgangstilslutning: 2 "gevind eller 2" flange


图片3.png

Ansøgning

产品 说明 模板 254114.png

Automotive

Filtrering af forbehandling bad, filtrering af E-Coat, topcoat og clearcoat, primer, maling ring linje filtre, dele rengøringsvæsker, tegnforbindelser, smøremidler, metal arbejdsvæsker og pumpeindtag filtre.

产品 说明 模板 254459.png

Kemisk

Katalysatorudvinding, fjernelse af rørskala, polering af vandige procesfluider, alkalier, syrer og opløsningsmidler, filtrering af emulsioner og dispersioner, fjernelse af gel fra harpikser. Aktivt kul- eller katalysatorfjernelse i finkemikalieindustrien er et typisk eksempel på en krævende anvendelse i kemisk behandling. INOCO filter tasker opfylder disse applikationskrav for høj filtreringseffektivitet kombineret med lang levetid og pålidelighed.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronik

Wafer- og chipbehandling, elektroniske ætsebade, fotokemisk polering og højfylde vandfiltrering og præfiltrering af forskellige membranfiltreringsprocesser for at forbedre deres omkostningseffektivitet. INOCO filter tasker viser den nødvendige renhed, effektivitet og konsekvent ydelse.

产品 说明 模板 255469.png

Mad og drikke

Polering af filtrering af vin, spiritus og øl, fjernelse af partikler fra spiselige olier, fjernelse af carbon black fra cellulose, slimfjernelse i gelatiner, flydende sukker, tyk juice, majssiruppolering, stivelsesforarbejdning, mælkeforarbejdning og læskedrikke. Mange INOCO Filter Tasker er i overensstemmelse med FDA og endda EEC standarder for fødevareforarbejdning og kan imødekomme de unikke og varierede krav til disse applikationer.

产品 说明 模板 256007.png

Metalarbejde

Filtrering af hydraulikolie, filtrering af forbehandlingssystemer, ædelmetalgenvinding, metalarbejdsvæsker og tegningsforbindelser. Dele rengøringsmaskiner bruger vores filterposer til at minimere resterende snavs på dele.

产品 说明 模板 256358.png

petrokemikalier

Filtrering af smøreolier, brændstofadditiver, forbedret olieudvinning, filtrering af aminopløsninger, filtrering af glykolvæsker, gasrensningsprocesser, destillations- og krakningsprocesser, aminopvaskere, offshore-stationer, olieboringer og injektionsvæsker.

产品 说明 模板 256762.png

Maling og lak

Fjernelse af agglomerater, fjernelse af malingkoagulater, opløsningsmiddelfiltrering, fjernelse af lagringsforureninger, påfyldningslinjer og malingsblandinger, monomeroprensning.

产品 说明 模板 257071.png

farmaceutisk

Genopretning af dyre aktive ingredienser, katalysator re covery, aktivt kul rensning og fjernelse, filtrering af gelatiner, hormoner, vitaminekstrakter, polering af urte blandinger, protein fjernelse fra plasma, filtrering af saltopløsninger.

产品 说明 模板 257454.png

Harpikser, plastik, trykfarver og belægninger

Olie- og polymerfiltrering, dispersioner, polymeriseringsbatcher, harpikser til dåseovertræk, plastblanding, trykfarve, plastforarbejdning, papirovertræk, højtryksfiltrefiltrering.

产品 说明 模板 257814.png

Vandbehandling

Brøndvandsfiltrering, vandrensningsanlæg, fjernelse af slam, fjernelse af rørskala, fjernelse af sand og alger fra havvand, ionbytterharpiksgenvinding, fjernelse af calciumindskud, filtrering af kemikalier til vandbehandling, fjernelse af støv fra køletårninstallationer. Overfladevandfiltrering er et område, der traditionelt domineres af patronfiltrering. Nu er INOCO High Performance Filter Tasks højeffektivitet og lange levetid et omkostningseffektivt alternativ til dyre patroner.  Vores fordele

en. Omfattende produktionserfaring: Vi er specialiseret i automatisk selvrensende filter, såsom børstefilter, scraperfilter, rustfrit stål vandfilterhus, backwash filter, taskefilterhus og patronfilterhus med en erfaring på 10 år. Vores fordele

b. Komplette produktionsanlæg til børstefilter: Egen præcision radialboremaskine, pladebøjningsrulle, drejebænk, Fræsemaskin af plæneklipper, Boring og fræsning, CNC-plasmaskærende maskine, Inverter puls argonbuesvejsemaskine, Inverter smeltende polar gasafskærmet svejsemaskine, svejsning manipulator, Co2 gasafskærmet svejsemaskine, selvindstillelig hjulhylde, kørsel og andet avanceret udstyr.

c. Test udstyr til børste selvrensende filter: Røntgen detektor, Elektrisk hydraulisk test pumpe, Stretching maskine og så videre, udstyrskonto kan sendes.

d. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

e. Højkvalitets råmateriale: Vi vælger primært råmateriale fra storstålfabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er den bedste og største råvareproducent i Kina.

f. Streng fysiske / kemiske testprocedurer: opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

g. Kort leveringstid: Hvis mere end 10 sæt, 50 dage. Vi lager også nogle standard-børster selvrensende filter, hvis du har brug for 3-5 stk, kan vi levere snart.

h. Sikker pakning: Træartikel kan bruges til at reparere vores rustfrit stål vandfilterhus, endelig pakkes i eksporterende træhus, forsendelsesmærket vil blive sat uden for sagen for at angive modtagerens fragtoplysninger.

jeg. Bedste eftersalgsservice: Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.


图片4.png

Ofte stillede spørgsmål

1. Er du en producent, handelsselskab eller en tredjepart?

A: Vi er en producent, og vi har opbygget vores firma siden 2007.

2. Hvilket niveau af kvalitet er dine produkter?

A: Vi har hidtil haft CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat.

3. Hvad er leveringstiden for din maskine?

A: Generelt er leveringstidspunktet for vores maskine ca. 30 dage. Tilpasset maskine leveres som forhandling med vores kunder.

4. Om eftersalgsservice, hvordan kan du løse problemerne med din udenlandske kunde i tide?

A: Garantien på vores maskine er normalt 12 måneder. I løbet af denne periode vil vi straks arrangere det internationale tryk for at sikre, at de udskiftede dele leveres så hurtigt som muligt.

Kvalitetsgaranti: 12 måneder efter at udstyret har været i brug, men ikke mere end 18 måneder efter at udstyret er leveret (garanti inkluderer ikke forbrug af reservedele).

5. Hvorfor vælge os?

A: Vi er en af ​​højteknologiske virksomheder, AAA kontrakt og troværdige virksomheder, AAA Technology Consulting Firm. Vi er producenten opnået certifikat for ISO9001.

6.Hvordan er dit prisniveau?

A: Fabrik direkte salg, vi har hele produktionslinje arbejde proces fra standardprodukter til OEM dele.


Undersøgelse