Quick Open Bag Filter Bolig Olie Renseanlæg

Hurtig åbent taske filterhus introduktion Let at betjene, stor fordel af taskefilter, der er egnet til anvendelse af høj flow og hyppig udskiftning af filterposeteknologi. Det er det mest egnede filter til batchproduktion og sikkerhedsfiltrering. Funktioner 1.Meget simpelt let ...

Produktdetaljer

Hurtigt åbent taskefilterhus introduktion  

Nem at betjene, der er stor fordel ved taskefilter, der er egnet til anvendelse af høj strøm og hyppig udskiftning af filterpose teknologi, er det det mest egnede filter til batchproduktion og sikkerhedsfiltrering.

Funktioner

1.Mest simpelt let og sikkert operativsystem til brug, kort nedetiden til den korteste, øge produktiviteten og reducere driftsomkostningerne.
2.Three point trykring for at sikre en god forsegling mellem filter og filterposen, vedhæftede værktøjer gør betjeningen meget let.
3.Spring hjælpebalancemekanisme gør vægten af ​​taget så lys som ingenting, kun med hånden forsigtigt skubbe og trække, kan åbne taget eller ned.
4.High kvalitet O ring tætning, sikre operationen er praktisk og pålidelig.
5.Side i og bund ud design sikrer, at væsken kan være fuldstændig emissioner, samtidig med at tangenteksporten vælges.
6.Standard mode til 2 ~ 24 taske (1 # og 2 # poser), største taske nummer er 40 poser.


Water filter  housing.jpg

Teknisk data

Fremstillingsstandarder:

GB150 "CS", ASME "U" -forsegling.

Arbejdspres:

0,6 MPa til 5,0 MPa.

Design temperatur:

0 ~ 80 ° C.

Anvendeligt medium:

vand, kemikalier, gas osv., herunder brændbare og eksplosive materialer.

Bemærkning: Tryk og temperatur afhænger af styrken af ​​filtermaterialer og speciel tilstand, bedes du kontakte os


Model

Flowhastighed (m2 / HF)

N1 / N2

φD

H1

H2

H3

B

SGD-K-1

160

4"

558

926

508

1727

400

SGD-K-2

200

5"

608

930

508

1727

425

SGD-K-3

240

6"

658

935

508

1727

450

SGD-K-4

320

8"

758

1016

482

2032

525

SGD-K-5

400

10"

958

1102

483

2266

600

SGD-K-6

480

10"

1008

1102

483

2266

625


Ansøgning

产品 说明 模板 254114.png

Automotive

Filtrering af forbehandling bad, filtrering af E-Coat, topcoat og clearcoat, primer, maling ring linje filtre, dele rengøringsvæsker, tegnforbindelser, smøremidler, metal arbejdsvæsker og pumpeindtag filtre.

产品 说明 模板 254459.png

Kemisk

Katalysatorudvinding, fjernelse af rørskala, polering af vandige procesfluider, alkalier, syrer og opløsningsmidler, filtrering af emulsioner og dispersioner, fjernelse af gel fra harpikser. Aktivt kul- eller katalysatorfjernelse i finkemikalieindustrien er et typisk eksempel på en krævende anvendelse i kemisk behandling. INOCO filter tasker opfylder disse applikationskrav for høj filtreringseffektivitet kombineret med lang levetid og pålidelighed.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronik

Wafer- og chipbehandling, elektroniske ætsebade, fotokemisk polering og højfylde vandfiltrering og præfiltrering af forskellige membranfiltreringsprocesser for at forbedre deres omkostningseffektivitet. INOCO filter tasker viser den nødvendige renhed, effektivitet og konsekvent ydelse.

产品 说明 模板 255469.png

Mad og drikke

Polering af filtrering af vin, spiritus og øl, fjernelse af partikler fra spiselige olier, fjernelse af carbon black fra cellulose, slimfjernelse i gelatiner, flydende sukker, tyk juice, majssiruppolering, stivelsesforarbejdning, mælkeforarbejdning og læskedrikke. Mange INOCO Filter Tasker er i overensstemmelse med FDA og endda EEC standarder for fødevareforarbejdning og kan imødekomme de unikke og varierede krav til disse applikationer.

产品 说明 模板 256007.png

Metalarbejde

Filtrering af hydraulikolie, filtrering af forbehandlingssystemer, ædelmetalgenvinding, metalarbejdsvæsker og tegningsforbindelser. Dele rengøringsmaskiner bruger vores filterposer til at minimere resterende snavs på dele.

产品 说明 模板 256358.png

petrokemikalier

Filtrering af smøreolier, brændstofadditiver, forbedret olieudvinning, filtrering af aminopløsninger, filtrering af glykolvæsker, gasrensningsprocesser, destillations- og krakningsprocesser, aminopvaskere, offshore-stationer, olieboringer og injektionsvæsker.

产品 说明 模板 256762.png

Maling og lak

Fjernelse af agglomerater, fjernelse af malingkoagulater, opløsningsmiddelfiltrering, fjernelse af lagringsforureninger, påfyldningslinjer og malingsblandinger, monomeroprensning.

产品 说明 模板 257071.png

farmaceutisk

Genopretning af dyre aktive ingredienser, katalysator re covery, aktivt kul rensning og fjernelse, filtrering af gelatiner, hormoner, vitaminekstrakter, polering af urte blandinger, protein fjernelse fra plasma, filtrering af saltopløsninger.

产品 说明 模板 257454.png

Harpikser, plastik, trykfarver og belægninger

Olie- og polymerfiltrering, dispersioner, polymeriseringsbatcher, harpikser til dåseovertræk, plastblanding, trykfarve, plastforarbejdning, papirovertræk, højtryksfiltrefiltrering.

产品 说明 模板 257814.png

Vandbehandling

Brøndvandsfiltrering, vandrensningsanlæg, fjernelse af slam, fjernelse af rørskala, fjernelse af sand og alger fra havvand, ionbytterharpiksgenvinding, fjernelse af calciumindskud, filtrering af kemikalier til vandbehandling, fjernelse af støv fra køletårninstallationer. Overfladevandfiltrering er et område, der traditionelt domineres af patronfiltrering. Nu er INOCO High Performance Filter Tasks højeffektivitet og lange levetid et omkostningseffektivt alternativ til dyre patroner.

Ofte stillede spørgsmål  

1. Er du en producent, handelsselskab eller en tredjepart?
A: Vi er en producent, og vi har opbygget vores firma siden 2007.
2. Hvor er din fabrik placeret?
A: Vores fabrik adresse er: No.58 Rongxing 3rd Road, Furong industripark, Wuxi by, Jiangsu provinsen, Kina.
3. Hvad er leveringstiden for din maskine?
A: Generelt er leveringstidspunktet for vores maskine ca. 30 dage. Tilpasset maskine leveres som forhandling med vores kunder. 4.After vi har bestilt en ordre, vil du arrangere 4.installation af maskinen på nuværende tidspunkt?
A: Alle maskinerne vil blive testet godt før leveringen, så næsten af ​​dem kan bruges direkte, også vores maskine er let at installere. Hvis du har brug for vores hjælp, vil vi med glæde arrangere installationen, men alle omkostningerne vil blive opkrævet af dig.
5.Hvordan er dit prisniveau?
A: Fabrik direkte salg, vi har hele produktionslinje arbejde proces fra standardprodukter til OEM dele.
6.Hvad udstyr har du til NDT inspektion?
A: Vi har ultralyd fejldetektor, av miniature magnetisk okdetektor, magnetisk detektor og penetrationsdetektor.


图片6.png

Undersøgelse