Enkelt taskefilterhus Vandfilter

Single bag filterhus introduktion Enkelt taske filterhus er det nye filtreringssystem, der er lavet af rustfrit stål kurv, filterpose inde i filterhuset, filterkuffen i rustfrit stål holder filterposen, og væsken vil strømme fra indløbet og derefter filtreres indefra ...

Produktdetaljer

Single bag filterhus introduktion

Enkelt taskefilterhus er det nye filtreringssystem, der er lavet af rustfrit stålkurv, filterpose inde i filterhuset, filterkuffen i rustfrit stål holder filterposen, og væsken vil strømme fra indløbet og derefter filtreres af indersæk med retning fra indvendig til udvendig, vil de beskidte partikler blive fanget i filterposen. Mens udskiftet filter taske, kan hele posen filterhus system stadig bruges.

Drawing for single bag filter housing.jpg

Teknisk data

Design, fremstilling, inspektion og accept henvises til HG21637-91, GB150-2011.
Flangestandard: HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.
Tilslutningstype: gevind, bøjle, flange.
Indløbs- og udløbsstørrelse: 1-1 / 2 ".
Afløbsstørrelse: 1/4 ".
Filter taske model: 1 # 2 #, 3 #, 4 #.
Filtreringsnøjagtighed: 0,5um-800um.
Designtryk: 1,6 MPa.
Design temperatur: 120 ℃.
Overfladebehandling: sandblæsning, polering, sanitetspolering

图片4.png

图片1.png

Materialer  

Shell materiale: 20 #, 304.316L, 2205.2507.
Tætningspakning: silica, NBR, PTFE
Filter taske materialer: polyester, PP, PA, PTFE, glasfiber


Model

Taske model

Flowhastighed M3 / H
M3 / H

Shell højde
(MM)

Total højde
(MM)

Shell diameter
(MM)

Bag diameter
(MM)

Indløb og udløb

SGD-II-1

1

20

500

720

Φ204

Φ170

1 '' - 4 ''

SGD-II-2

2

40

700

1070

Φ204

Φ170

1 '' - 4 ''

SGD-II-3

3

6

350

430

Φ114

Φ97

3/4 '' - 2 ''

SGD-II-4

4

12

500

580

Φ114

Φ97

3/4 '' - 2 ''


Ansøgning

产品说明模板 254114.png Automotive

Filtrering af forbehandling bad, filtrering af E-Coat, topcoat og clearcoat, primer, maling ring linje filtre, dele rengøringsvæsker, tegnforbindelser, smøremidler, metal arbejdsvæsker og pumpeindtag filtre.

产品 说明 模板 241660.png

Kemisk

Katalysatorudvinding, fjernelse af rørskala, polering af vandige procesfluider, alkalier, syrer og opløsningsmidler, filtrering af emulsioner og dispersioner, fjernelse af gel fra harpikser. Aktivt kul- eller katalysatorfjernelse i finkemikalieindustrien er et typisk eksempel på en krævende anvendelse i kemisk behandling. INOCO filter tasker opfylder disse applikationskrav for høj filtreringseffektivitet kombineret med lang levetid og pålidelighed.

产品 说明 模板 242239.png

Elektronik

Wafer- og chipbehandling, elektroniske ætsebade, fotokemisk polering og højfylde vandfiltrering og præfiltrering af forskellige membranfiltreringsprocesser for at forbedre deres omkostningseffektivitet. INOCO filter tasker viser den nødvendige renhed, effektivitet og konsekvent ydelse.

产品 说明 模板 242670.png

Mad og drikke

Polering af filtrering af vin, spiritus og øl, fjernelse af partikler fra spiselige olier, fjernelse af carbon black fra cellulose, slimfjernelse i gelatiner, flydende sukker, tyk juice, majssiruppolering, stivelsesforarbejdning, mælkeforarbejdning og læskedrikke. Mange INOCO Filter Tasker er i overensstemmelse med FDA og endda EEC standarder for fødevareforarbejdning og kan imødekomme de unikke og varierede krav til disse applikationer.

产品 说明 模板 243208.png

Metalarbejde

Filtrering af hydraulikolie, filtrering af forbehandlingssystemer, ædelmetalgenvinding, metalarbejdsvæsker og tegningsforbindelser. Dele rengøringsmaskiner bruger vores filterposer til at minimere resterende snavs på dele.

产品 说明 模板 243559.png

petrokemikalier

Filtrering af smøreolier, brændstofadditiver, forbedret olieudvinning, filtrering af aminopløsninger, filtrering af glykolvæsker, gasrensningsprocesser, destillations- og krakningsprocesser, aminopvaskere, offshore-stationer, olieboringer og injektionsvæsker.

产品 说明 模板 243963.png

Maling og lak

Fjernelse af agglomerater, fjernelse af malingkoagulater, opløsningsmiddelfiltrering, fjernelse af lagringsforureninger, påfyldningslinjer og malingsblandinger, monomeroprensning.

产品 说明 模板 244272.png

farmaceutisk

Genopretning af dyre aktive ingredienser, katalysator re covery, aktivt kul rensning og fjernelse, filtrering af gelatiner, hormoner, vitaminekstrakter, polering af urte blandinger, protein fjernelse fra plasma, filtrering af saltopløsninger.

产品 说明 模板 244655.png

Harpikser, plastik, trykfarver og belægninger

Olie- og polymerfiltrering, dispersioner, polymeriseringsbatcher, harpikser til dåseovertræk, plastblanding, trykfarve, plastforarbejdning, papirovertræk, højtryksfiltrefiltrering.

产品 说明 模板 245015.png

Vandbehandling

Brøndvandsfiltrering, vandrensningsanlæg, fjernelse af slam, fjernelse af rørskala, fjernelse af sand og alger fra havvand, ionbytterharpiksgenvinding, fjernelse af calciumindskud, filtrering af kemikalier til vandbehandling, fjernelse af støv fra køletårninstallationer. Overfladevandfiltrering er et område, der traditionelt domineres af patronfiltrering. Nu er INOCO High Performance Filter Tasks højeffektivitet og lange levetid et omkostningseffektivt alternativ til dyre patroner.

 


Undersøgelse