Stainless Steel Liquid Strainer

1.Variet stål væske filter Indledning Rustfrit stål filter er meget udbredt i metallurgi, kemiske, petroleum, medicin, mad, minedrift, el og vandforsyning til byerne. Såsom industrielt spildevand, filtrering af cirkulerende vand, regenerering af emulsion, filtreringsbehandling af ...

Produktdetaljer

1.Slange stål væskefilter Introduktion

Rustfrit stål filter er meget udbredt inden for metallurgi, kemiske, petroleum, medicin, mad, minedrift, el og vandforsyning i byerne. Som f.eks. Industrielt spildevand, filtrering af cirkulerende vand, regenerering af emulsion, filtreringsbehandling af olieaffald, kontinuerligt støbevandssystem af metallurgisk industri, vandsystem med højovne, vandafkalkningssystem med højtryksvand. Det er en avanceret, effektiv og nem at betjene automatisk filtreringsenhed.

image001(001)

2.Vore fordele

en. Kort leveringstid: Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

b. Sikker pakning: rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækasse.

c. Bedste eftersalgsservice: Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

3.OUR SERVICE

a.We leverer gratis teknisk service om AHU filter

b.Free on-site touring og introduktion af vores fabrik

c. Vi giver procesdesign og validering gratis

d.Vi kan garantere levering af prøver og varer på tid

e.Close opfølgning af alle ordrer af specielle personer og holde kunderne informeret rettidigt

f.Alle eftersalgssøgning vil blive besvaret om 24 timer

1

2

3Undersøgelse