Triple Action Static Mixer

1.Triple Action Static Mixer Introduktion Ensartethedskoefficienten for væske-flydende fase og flydende fast fase er som følger: σ X ≤1-5%. Det er egnet til blanding, reaktion, ekstraktion, absorption, sprøjtestøbning, farve, varmeoverførsel og andre processer i kemiske, petroleum, ...

Produktdetaljer

1.Triple Action Static Mixer Introduktion

Ensartethedskoefficienten for væske-flydende fase og flydende fast fase er som følger: σ X ≤1-5%. Det er egnet til blanding, reaktion, ekstraktion, absorption, sprøjtestøbning, farve, varmeoverførsel og andre processer inden for kemikalier, mineralolie, farmaceutiske produkter, fødevarer, fine kemikalier, plastforarbejdning, miljøbeskyttelse, syntetiske fibre, minedrift og metallurgi og andre områder. , og især egnet til højviskøse medier koblet med en relativ strømning og urenheder ved viskositeten på ikke mere end 10 centipoier.

image001


2.Anvendelsen

Velegnet til viskositet ≤ 106 CP

Flydende-flydende, flydende faststofreaktion, ekstraktion, absorption, plastfarvematchning, ekstrudering, varmeoverføringsproces. Specielt egnet til små strømme med viskositetsmedium urenheder.

Gælder for olie, kemiske, fine kemikalier, plast ekstrudering, miljøbeskyttelse, metallurgi og andre industrier i høj viskositet blanding.


3.FAQ

a. Hvis jeg bliver nødt til at blive på dit sted i få dage, er det muligt at booke hotellet for mig?

A: Det er altid min fornøjelse, hotel booking service er tilgængelig.

b. Om eftersalgsservice, hvordan kan du løse problemerne med din udenlandske kunde i tide?

A: Garantien på vores maskine er normalt 12 måneder. I løbet af denne periode vil vi straks arrangere det internationale tryk for at sikre, at de udskiftede dele leveres så hurtigt som muligt.

Kvalitetsgaranti: 12 måneder efter at udstyret har været i brug, men ikke mere end 18 måneder efter at udstyret er leveret (garanti inkluderer ikke forbrug af reservedele).

c. Hvordan kan jeg stole på din virksomhed?

A: Med 10 års professionelt design kan vi give dig passende forslag og laveste pris

d. Vurderes af tredjepart, nationale patenter og CE, ISO, ASME for alt udstyr.

e. For vores maskine gør vi meget godt på svejsepunkt og overfladebehandling.

image003

 


Undersøgelse