Tørgasfilter system

Introduktion af tørgasfilter LCN-1 tørgasfilter er højt effektivt filterbeholder for at fjerne støvpartikler fra filtreringsluft. Det anvendes til at fjerne støv, faste partikler og rust i gasfiltreringssystemet. Denne gasstrammer bruger avanceret og pålidelig luftfilterpatron for at opnå ...

Produktdetaljer

Introduktion af tørgasfilter

LCN-1 tørgasfilter er et højt effektivt filterbeholder for at fjerne støvpartikler fra filtreringsluften. Det anvendes til at fjerne støv, faste partikler og rust i gasfiltreringssystemet. Disse gasstrinere bruger avanceret og pålidelig luftfilterpatron for at opnå den bedste ydelse af patron luftfilter. Et bredt udvalg af filterpatronmateriale, såsom ultrafine glasfiber, polyester, flerlagsfiberglas, polypropylen, nylon osv. Muligheden for valg af luftfilterpatron er baseret på forskellige arbejdsforhold, f.eks. Filtreringsmedier, arbejdstemperatur, arbejde tryk eller DP.

gasfiltreringssystem.jpg 

Arbejdsprincip

Efter at de urenheder, der indeholder urenheder, er kommet ind i patronens luftfilter, kolliderer store partikler med deflektor inde i filteret og begynder derefter at separere fra naturgassen. fine faste partikler fjernes, når gasen flyder udefra gennem filterelementet. Endelig er den rensede gas, der kommer ud af tørgasfilteret.
Den ene ende af enheden ved hjælp af blinde eller blinde flanges hurtigåbning, åben og luk, når du skal udskifte filterpatronen. Brug af hurtig åbent lukning kan aktiveres eller slukkes rigtigt hurtigt, bare brug for tre minutter, så du sparer tid og undgår en sikkerhedsrisiko, når du udskifter filterelementerne.

Tekniske parametre

■ Fremstillet standard: GB150 eller ASME
■ Fartøjsmateriale: CS, rustfrit stål (vær opmærksom på, at temperaturen overstiger 60 ° C)
■ Filternøjagtighed: 0,1 μm, 1 μm, 2 μm, 3 μm, 5 μm, 10 μm
■ Filtreringseffektivitet: 99,98%
■ Installation: Lodret eller Horisontalt

Ansøgning

■ Fjernelse af gasstøv
■ Fjern tørremiddelpartiklerne på tørringslejet nedstrøms
■ Fjernelse af katalysatorpartikler på katalysatorlejet nedstrøms
■ Til måle- og reguleringsstationer
■ For bygasdistributionssystem
■ Beskyt nedstrøms udstyr

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan kan jeg komme til din fabrik?

A: Vores fabrik er nær shanghai lufthavn, vi kan hente dig i lufthavnen.

2. Hvad er din mindste ordremængde, kan du sende mig prøver?

A: Vores minimumsmængde er 1 sæt, da vores produkt er maskineriudstyr, er det svært at sende dig prøver, men vi kan sende dig katalog og byde dig hjerteligt velkommen til at besøge vores firma.

3. Hvad er leveringstiden for din maskine?

A: Generelt er leveringstidspunktet for vores maskine ca. 30 dage. Tilpasset maskine leveres som forhandling med vores kunder.

4. Da forsendelsesperioden vil vare lang tid, hvordan kan du sørge for at maskinen ikke bliver brudt?

A: Vores maskine er filmindpakket, for at sikre, at maskinen kan leveres til vores kunde smidigt, vi vil bruge ståltråden til at reparere maskinen med beholderen.

5. Om eftersalgsservice, hvordan kan du løse problemerne med din udenlandske kunde i tide?

A: Garantien på vores maskine er normalt 12 måneder. I løbet af denne periode vil vi straks arrangere det internationale tryk for at sikre, at de udskiftede dele leveres så hurtigt som muligt.

Kvalitetsgaranti: 12 måneder efter at udstyret har været i brug, men ikke mere end 18 måneder efter at udstyret er leveret (garanti inkluderer ikke forbrug af reservedele).

6. Hvordan kan jeg få efterbetjeningen?

A: Vi vil sende dig reservedele gratis hvis de problemer, der er forårsaget af os. Hvis det er de menneskeskabte problemer, sender vi også reservedele, men det er opkrævet. Ethvert problem, du kan ringe til os direkte.


图片 6.png


Undersøgelse