Manuelle børstefilter vandfilterelementer

Indføring af manuel børstefilter Manuel børstefilter anvendes i rørledningens proces for at fjerne urenheder effektivt i væsken. Normalt vil det blive installeret i rørledningen for rust, sand og andre faste urenheder i væskefilteret for at beskytte rørudstyr fra skadelige og ...

Produktdetaljer

Manuel børstefilter introduktion  

Manuelle børstefilter anvendes i rørledningens proces for at fjerne urenheder effektivt i væsken. Normalt vil det blive installeret i rørledningen for rust, sand og andre faste urenheder i væskefilteret for at beskytte rørudstyret mod beskadigelse og blokering, hvilket gør maskinudstyr, kompressorer, pumper, ventiler, instrument til arbejde og fungerer normalt. Så det manuelle børstefilter er vigtig maskine for at opnå stabil proces og garantere produktionen sikkert.
Manuel børstefilter Brug børsten og børsterholderen inde i filterskærmen for at fjerne snavsede, urenheder og andre partikler, og lad dem derefter aflæses fra afløbsventilen.

Teknisk data

Designkode: HG / T20592
Materiale: SS304, SS316L
Designtryk: 1.0Mpa
Design temperatur: 80 ℃
Pakningsmateriale: NBR


Model

Strømkapacitet

Indløbs- og udløbsdiameter

Body shell diameter

INOCO-XF-M-20

20m3 / h

DN50

159

INOCO-XF-M-30

30m3 / h

DN80

219

INOCO-XF-M-50

50m3 / h

DN100

273

 

En pplikation

● Industrial Water Filtration Application

Dette børstefilter anvendes i vid udstrækning i kølevandfiltrering, beskytter brusermundstykke, spildevands tre niveaubehandling, kommunalt vandgenbrug, lagerbehandlingsbehandling, forfiltrering inden RO-system, syrebetning, hvidt vandfiltrering af papir, sprøjtestøbemaskine; Pasteuriseringssystem; Vakuumpumpe system; Luft kompressor system; Kontinuerligt støbesystem; Vandbehandling ansøgning; Kølesystemet til opvarmning og opvarmning.

● Landbrugsvandingsfiltrering Anvendelse

Selvrensende børsterfilter er forsynet med vandfilterhus af rustfrit stål og 200 mikron filtermateriale, som vil have den bedste ydelse i rensning af flodvand for at fjerne blade, sand, faste stoffer og suspenderede faste stoffer. Såsom underjordisk vand, kommunalt vand, flod, sø, havvand, have, børnehave, drivhus, golfbaner, park.


图片3.png

Vores fordele

en. Omfattende produktionserfaring: Vi er specialiseret i automatisk selvrensende filter, såsom børstefilter, scraperfilter, rustfrit stål vandfilterhus, backwash filter, taskefilterhus og patronfilterhus med en erfaring på 10 år.
b. Komplette produktionsanlæg til børstefilter: Egen præcision radialboremaskine, pladebøjningsrulle, drejebænk, Fræsemaskin af plæneklipper, Boring og fræsning, CNC-plasmaskærende maskine, Inverter puls argonbuesvejsemaskine, Inverter smeltende polar gasafskærmet svejsemaskine, svejsning manipulator, Co2 gasafskærmet svejsemaskine, selvindstillelig hjulhylde, kørsel og andet avanceret udstyr.
c. Test udstyr til børste selvrensende filter: Røntgen detektor, Elektrisk hydraulisk test pumpe, Stretching maskine og så videre, udstyrskonto kan sendes.
d. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.
图片4.png

Ofte stillede spørgsmål

1. Kan maskinen tilpasses som vores behov, som f.eks. På vores logo?
A: Sikkert vores maskine kan tilpasses som dit behov. Sæt på dit logo er også tilgængeligt.
2. Om eftersalgsservice, hvordan kan du løse problemerne med din udenlandske kunde i tide?
A: Garantien på vores maskine er normalt 12 måneder. I løbet af denne periode vil vi straks arrangere det internationale tryk for at sikre, at de udskiftede dele leveres så hurtigt som muligt.
Kvalitetsgaranti: 12 måneder efter at udstyret har været i brug, men ikke mere end 18 måneder efter at udstyret er leveret (garanti inkluderer ikke forbrug af reservedele).
3. Er din pris konkurrencedygtig?
A: Kun god kvalitet maskine vi leverer. Vi vil helt sikkert give dig den bedste fabrikpris baseret på overlegen produkt og service.
4. Hvilke betalingsvilkår accepterer du?
A: T / T eller L / C eller West Union eller Moneygram eller Paypal, andre er velkomne.
5.Hvordan er din varekvalitet?
A: Vi samarbejdede med mange verdensklasse i mange år, f.eks. Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung engineering, BASF, Bayer, Worlypesons etc. kunder.
Vores produkter har fået et godt svar fra vores kunder.
6.Hvad udstyr har du til NDT inspektion?
A: Vi har ultralyd fejldetektor, av miniature magnetisk okdetektor, magnetisk detektor og penetrationsdetektor.


图片1.png

Undersøgelse