Tørgasfilter

1.Rørgasfilter Indledning Det anvendes til at fjerne støv, faste partikler og rust i gasfiltreringssystemet. Disse gasstrømere bruger avanceret og pålidelig luftfilterpatron for at opnå den bedste ydelse af patron luftfilter. Et bredt udvalg af filterpatronmateriale, såsom ...

Produktdetaljer

1.Grøv gasfilter Introduktion

Det anvendes til at fjerne støv, faste partikler og rust i gasfiltreringssystemet. Disse gasstrømere bruger avanceret og pålidelig luftfilterpatron for at opnå den bedste ydelse af patron luftfilter. Et bredt udvalg af filterpatronmateriale, såsom ultrafint glasfiber, polyester, flerlagsfiberglas, polypropylen, nylon osv. Muligheden for valg af luftfilterpatron er baseret på forskellige arbejdsforhold, f.eks. Filtreringsmedier, arbejdstemperatur, arbejde tryk eller DP.

image001


2.Agriculture Vandingsfiltrering Anvendelse

Selvrensende børstefilter er forsynet med vandfilterhus af rustfrit stål og 200 mikron filtermateriale, som vil have den bedste ydelse i rensning af flodvand for at fjerne blade, sand, faste stoffer og suspenderede faste stoffer. Såsom underjordisk vand, kommunalt vand, flod, sø, havvand, have, børnehave, drivhus, golfbaner, park.

3.FAQ

en. Da fragtperioden vil tage lang tid, hvordan kan du sørge for at maskinen ikke bliver brudt?

A: Vores maskine er filmindpakket, for at sikre, at maskinen kan leveres til vores kunde smidigt, vi vil bruge ståltråden til at reparere maskinen med beholderen.

b. Når vi har bestilt en bestilling, vil du arrangere installationen af maskinen på nuværende tidspunkt?

A: Alle maskinerne vil blive testet godt før leveringen, så næsten af dem kan bruges direkte, også vores maskine er let at installere. Hvis du har brug for vores hjælp, vil vi med glæde arrangere installationen, men alle omkostningerne vil blive opkrævet af dig.

c. Hvad er leveringstiden for filteret?

A: Generelt vil 35 dage efter avanceret betaling, hvis OEM, være 40-45 dage efter avanceret betaling, leveringshavn er Shanghai.

image003


Undersøgelse