Brændselsgasfilter

1.Fuel gasfilter Indledning Det er meget udbredt inden for metallurgi, kemikalier, olie, medicin, mad, minedrift, el og vandforsyning i byerne. Som f.eks. Industrielt spildevand, filtrering af cirkulerende vand, regenerering af emulsion, filtreringsbehandling af olieaffald, kontinuerligt støbevand ...

Produktdetaljer

1.Fuelgasfilter Introduktion

Det er meget udbredt inden for metallurgi, kemiske, petroleum, medicin, mad, minedrift, el og vandforsyning i byerne. Som f.eks. Industrielt spildevand, filtrering af cirkulerende vand, regenerering af emulsion, filtreringsbehandling af spildolie, kontinuerligt støbevandssystem af metallurgisk industri, vandsystem med højovne, vandafkalkningssystem med højtryksvand. Det er en avanceret, effektiv og nem at betjene automatisk filtreringsenhed.

image001


2.Anvendelsen

█ Automatisk selvrensende sil kan bruges i næsten alle vandrensere industrielle, såsom vandforsyning, vandrenset system, vandafvigende, duften af saltvand, der bruges til køling, forarbejdning og brandbeskyttelse. Dette filterhåndteringssystem kan sikre vandressourcerne og spare omkostninger.

█Denne mekanisk rengjorte filtre anvendes i vid udstrækning i forarbejdningsindustrien for at beskytte varmevekslerne, rørledningen pumpe, affaldsbehandlingsgenvindingsanlæg mv.

█ Højstrømsmekanisk rengjorte sænkemidler kan anvendes i elindustrien for at beskytte varmevekslerne, rørledningspumpen, vandspraydysen, spildevandsgenvindingssystemet mv.

█ Automatisk selvrensende sil kan bruges til papirmasseindustrien for at fjerne fiber fra vand for at forhindre tilstopning af dysen og adskille bark og chip i cirkulationsprocessen.


3. Vores service

a.Provide det tekniske design og løsninger;

b. Ny plantebyggeri vejledning;

c.Design og fremstilling af ikke-standard udstyr

d.Professional teknisk træning og vejledning på stedet i henhold til kontrakten

e.Supply tilbehør til enhver tid;

f. Tele-teknisk rådgivning og service;

g. Anden teknisk service efter kundens krav.

image003Undersøgelse