Brændselsgasfilter

1.Fuelgasfilter Indledning I olie-vand-separationsprocessen er skallen udstyret med coalescenspatroner og separationspatroner, når mediet strømmer gennem dets indre, så vil der være fire processer-filtrering, sammenblanding, afvikling, adskillelse for at realisere fjernelse ...

Produktdetaljer

1.Fuelgasfilter Introduktion

I olie-vand-separationsprocessen er skallet udstyret med koalescenspatroner og separationspatroner, når mediet strømmer gennem dets indre, så vil der være fire processer-filtrering, koalescens, afvikling, adskillelse for at realisere fjernelse af fugt, mediumalkali og organisk syre salt opløseligt i vand og etc.

image001


2.Working princippet

Vandet, der skal filtreres, strømmer ind i skallen gennem filterets nedre bund og træder ind i filterelementets lumen gennem rotationsbordet fra bund til top og drænes ud gennem filterelementerne. Det filtrerede rene vand strømmer ud fra filterets øvre udgang. Faste urenheder er fanget i filterelementernes indre side. Under tilbagesøgning er der ingen grund til at afskære vandet. Motordrevne filterhjul roterer og afløbsventilen blev åbnet på samme tid. Hvert filterelement vil blive tilbagespolet af det filtrerede rene vand i sving.

Trykforskellen mellem vandtrykket i filteret og atmosfæretrykket kan gøre filtreringsvæsken strømme omvendt, således at afskærmningens urenhed på indersiden af filterelementet kan fjernes. Når hjulet roterer en runde, er tilbagevaskningsprocessen forbi. Når tilbagespolingsventilen lukkes og motoren stopper.

image003Undersøgelse