Brændstofgas system

1.Fuelgas system Indledning I olie-vand separationsprocessen er skallen udstyret med coalescenspatroner og separationspatroner, når mediet strømmer gennem dets indre, så vil der være fire processer-filtrering, sammenblanding, afvikling, adskillelse for at realisere fjernelse ...

Produktdetaljer

1.Fuel gas system Introduktion

I olie-vand-separationsprocessen er skallet udstyret med koalescenspatroner og separationspatroner, når mediet strømmer gennem dets indre, så vil der være fire processer-filtrering, koalescens, afvikling, adskillelse for at realisere fjernelse af fugt, mediumalkali og organisk syre salt opløseligt i vand og etc.

image001


2.Specifications

Skallemateriale: 20 #, 345Q, Rustfrit stål
Micron ratinginterval: mindre end 0,3 mikron, 0,3 mikron, 0,5 micron, 1 mikron, 5 mikron, 10 mikron
Patronstørrelse: OD3.5 ''. 4.5 ''. 6 ''; Lenght16,18,20,32,36,40,72 ''
Indledende trykfald: ≤50bar
Ændret trykfald: <150>
Driftstemperatur: 0 ~ 120 ° C


3.Proces flow

en. For at forlænge koalescenspatronernes levetid og forbedre afvandingseffektiviteten anbefales det at tilsætte et forfilter på forsiden af koalescensfilter separatoren. Hovedformålet med forfilter bruges til at fjerne mellemstore store urenheder og faste partikler af jernoxid, jernsulfid og andre skadelige urenheder.
b. Hver enhed er designet med en bypass, bekvem i udskiftningspatroner, så sørg for, at systemet arbejder kontinuerligt.
c. Der er 3 afløb på bunden af hvert udstyr, hvilket bidrager til snavsfjernelsen og urenhed adskilt genopretning.


image003_01image003_02

Undersøgelse