Gasfilter separator

1. Gasfilter separator Indledning Det naturlige luftfilter er forfilterfiltret i rørledningssystemet og anvendes i vid udstrækning i industrielle filtreringssystemer og luftfiltreringsopløsning. Det har carbon filter og rustfrit stål filter til at adskille vand eller faststof fra naturgas ....

Produktdetaljer

1.Gas Filter Separator Introduktion

Det naturlige luftfilter er forfilterfiltret i rørledningssystemet og anvendes i vid udstrækning i industrielle filtreringssystemer og luftfiltreringsopløsning. Det har kulfilter og rustfrit stålfilter til at adskille vand eller faststof fra naturgas.

image001


2.Advantages

■ Fremragende kageafladning.

■ Tilpas let til opslæmning.

■ Mindste gulvplads.

■ Mekanisk simpel, da der ikke er komplekse tætningskirtler eller lejer.

■ Våd og tør udledning

■ De filtrerede faste stoffer afvandes og udledes ved gasblæsning, filterkage kan anvendes til reaktion.

■ Kontinuerlig fortykning


3.FAQ

1. Da fragtperioden vil vare lang tid, hvordan kan du sørge for at maskinen ikke bliver brudt?

A: Vores maskine er filmindpakket, for at sikre, at maskinen kan leveres til vores kunde smidigt, vi vil bruge ståltråden til at reparere maskinen med beholderen.

2. Når vi har bestilt en bestilling, vil du arrangere installationen af maskinen på nuværende tidspunkt?

A: Alle maskinerne vil blive testet godt før leveringen, så næsten af dem kan bruges direkte, også vores maskine er let at installere. Hvis du har brug for vores hjælp, vil vi med glæde arrangere installationen, men alle omkostningerne vil blive opkrævet af dig.

3. Hvad er leveringstid for filter?

A: Generelt vil 35 dage efter avanceret betaling, hvis OEM, være 40-45 dage efter avanceret betaling, leveringshavn er Shanghai.

image003


Undersøgelse