Lille gasfilter

1.Small gasfilter Indledning Det er et højt effektivt filterfartøj for at fjerne støvpartikler fra filtreringsluften. Det anvendes til at fjerne støv, faste partikler og rust i gasfiltreringssystemet. Denne gasstrammer bruger avanceret og pålidelig luftfilterpatron for at opnå det bedste ...

Produktdetaljer

1.Small gasfilter Introduktion

Det er et højt effektivt filterfartøj til fjernelse af støvpartikler fra filtreringsluften. Det anvendes til at fjerne støv, faste partikler og rust i gasfiltreringssystemet. Disse gasstrømere bruger avanceret og pålidelig luftfilterpatron for at opnå den bedste ydelse af patron luftfilter. Et bredt udvalg af filterpatronmateriale, såsom ultrafint glasfiber, polyester, flerlagsfiberglas, polypropylen, nylon osv. Muligheden for valg af luftfilterpatron er baseret på forskellige arbejdsforhold, f.eks. Filtreringsmedier, arbejdstemperatur, arbejde tryk eller DP.   

image001


2.Anvendelsen

■ Fjernelse af gasstøv
■ Fjern tørremiddelpartiklerne på tørringslejet nedstrøms
■ Fjernelse af katalysatorpartikler på katalysatorlejet nedstrøms
■ Til måle- og reguleringsstationer
■ For bygasdistributionssystem
■ Beskyt nedstrøms udstyr

3.FAQ

1. Hvordan kan jeg komme til din fabrik?

A: Vores fabrik er nær shanghai lufthavn, vi kan hente dig i lufthavnen.

2. Hvad er din mindste ordremængde, kan du sende mig prøver?

A: Vores minimumsmængde er 1 sæt, da vores produkt er maskineriudstyr, er det svært at sende dig prøver, men vi kan sende dig katalog, hjertelig velkommen til at besøge vores firma.

3. Hvad er leveringstid på din maskine?

A: Generelt er leveringstidspunktet for vores maskine ca. 30 dage. Tilpasset maskine leveres som forhandling med vores kunder.

image003


Undersøgelse