Pool Sand Filtre

1.Pool Sand Filtre Introduktion Højtydende top-in filter med avanceret design sikrer fremragende filtreringseffektivitet, der er egnet til strenge applikationsbehov med kombination af fremragende filtreringsevne, høj pålidelighed og nem betjening. Velegnet til barske ...

Produktdetaljer

1.Pool Sand Filtre Introduktion

Højtydende top-in filter med avanceret design sikrer fremragende filtreringseffektivitet, der er egnet til strenge applikationsbehov med kombination af fremragende filtreringsevne, høj pålidelighed og nem betjening.

Velegnet til hårde filtreringskrav. Min væske uden filtrering, bekvemt at udskifte filterposer, giver stor tætning. Indvendig albue-design kan lade indløbsvæsken strømme mere glat og stabil.

image001


2.Feature

Top i og top cover struktur
Samlet impaktion og forsegling af topdækslet
Rotary type øje bolt
Elektrolytisk poleringsstanset filterkurv
Justerbart støtteben
Nemt og hurtigt at skifte poser
Ingen lækage af forsegling
Praktisk og fast, hurtigåbent enhed
Bedste filter taske understøttelse og nem at rengøre
Stabil og justerbar struktur


3.FAQ

en. Om eftersalgsservice, hvordan kan du løse problemerne med din udenlandske kunde i tide?

A: Garantien på vores maskine er normalt 12 måneder. I løbet af denne periode vil vi straks arrangere det internationale tryk for at sikre, at de udskiftede dele leveres så hurtigt som muligt.

Kvalitetsgaranti: 12 måneder efter at udstyret har været i brug, men ikke mere end 18 måneder efter at udstyret er leveret (garanti inkluderer ikke forbrug af reservedele).

b. Når vi har bestilt en bestilling, vil du arrangere installationen af maskinen på nuværende tidspunkt?

A: Alle maskinerne vil blive testet godt før leveringen, så næsten af dem kan bruges direkte, også vores maskine er let at installere. Hvis du har brug for vores hjælp, vil vi med glæde arrangere installationen, men alle omkostningerne vil blive opkrævet af dig.

c. Hvordan kan jeg få efterbetjeningen?

A: Vi vil sende dig reservedele gratis hvis de problemer, der er forårsaget af os. Hvis det er de menneskeskabte problemer, sender vi også reservedele, men det er opkrævet. Ethvert problem, du kan ringe til os direkte.

image003

 


Undersøgelse