Automatisk Filter Cleaner Selvrensende Filter

En uautomatisk filterrenser Introduktion XF-S3 serien selvrensende filter uden skraber er designet specielt til papirfremstillingsindustrien og løser problemet med belægning og papirmassefiltering. Det kan fjerne brudt papir og striber og reducere udslipets indvirkning på miljøet, og sørg for at ...

Produktdetaljer

En udomatisk filterrenser introduktion  

XF-S3 serie selvrensende filter uden skraber er designet specielt til papirfremstillingsindustrien og løser problemet med belægning og papirmassefiltering. Det kan fjerne brudt papir og striber og reducere udslipets indvirkning på miljøet, og sørg for, at arbejdstiden og produktkvaliteten i videst muligt omfang er i orden.


out scraper self cleaning filter.jpg

Feature

1.With ledende ydre scraper-filtertype udvider dette filter filtreringstiden under samme filterområde og reducerer spild af materiale;

2.Adaptiv justering af diverse udstyr sikrer, at filteret ikke vil blive påvirket af slidet, når det arbejder i lang tid;

3.Filter elementer er lavet af skimmel, rundeafvigelsen ikke overstige 0,5 mm for at angribe, at skraberen vil være helt egnet til elementerne;
4.Humaniseringsdesign Aftapningsventilen åbner lige, når urenheden opsamles i et vist omfang efter rengøring flere gange for at reducere materialaffald.

Arbejdsprincip

Automatisk rengøringsfilter mesh
Det bruger hastighedsreducer til at køre cyklotronskraberen og rense snavset fastgjort på nettet for at holde patronfiltreringsfunktionen. Det unikke klare design holder strømmen blokeres for evigt. Præcisionsskraber tryk og vinkel design sikrer nul beskadigelse på mesh på kort tid, og den er holdbar og kan ændres hurtigt.
Outer filter scraper.jpg
Store reservedele


Ingen.

Beskrivelse

1

Standard størrelse: OD.:85,168,268 Længde: 600mm

2

Wedge filter skærm: 1mm, Velegnet til Arbejdstryk lavere end 16kg / cm2

3

Wedge filter skærm: 1.5mm, Velegnet til Arbejdstryk lavere end 16-30kg / cm2

4

Wedge filter skærm: 1,8mm, Velegnet til Arbejdstryk højere end 30kg / cm2


Ansøgning  

Inoco scraper-filteret anvendes i vid udstrækning til vandbehandling, petrokemisk, metallurgi, elkraft, kemikalier, maling, trykfarve, papir, mad og drikkevarer, farmaceutiske produkter, metalindustrien og så videre.
XF-S3 serien selvrensende filter uden skraber er designet specielt til papirindustrien med den bedste filtreringsevne.


scraper filter application.jpg

Vores service

Ø Giv det tekniske design og løsninger;
Ø Design og fremstilling af ikke-standard udstyr
Ø Professionel teknisk træning og vejledning på stedet i henhold til kontrakten
Ø Tilbehørs tilbehør til enhver tid;

Ofte stillede spørgsmål  

1. Er du en producent, handelsselskab eller en tredjepart?
A: Vi er en producent, og vi har opbygget vores firma siden 2007.
2. Hvad er din mindste ordremængde, kan du sende mig prøver?
A: Vores minimumsmængde er 1 sæt, da vores produkt er maskineriudstyr, er det svært at sende dig prøver, men vi kan sende dig katalog og byde dig hjerteligt velkommen til at besøge vores firma.
3. Kan jeg vide, hvilken betaling vil blive accepteret af din virksomhed?
A: Hidtil 100% T / T før forsendelse, og 30% depositum betalt af T / T, afbalanceret betalt af L / C er til rådighed.
4. Når vi har bestilt en ordre, vil du arrangere installationen af ​​maskinen på nuværende tidspunkt?
A: Alle maskinerne vil blive testet godt før leveringen, så næsten af ​​dem kan bruges direkte, også vores maskine er let at installere. Hvis du har brug for vores hjælp, vil vi med glæde arrangere installationen, men alle omkostningerne vil blive opkrævet af dig.
5. Er din pris konkurrencedygtig?
A: Kun god kvalitet maskine vi leverer. Vi vil helt sikkert give dig den bedste fabrikpris baseret på overlegen produkt og service.
6. Hvad er dit leveringsarbejde?
A: Automatisk rensfilter, automatisk selvrensende filter, naturgasfilter, taskefilter, kurvesylinder, porøst metalsintret filter, statisk mixer osv. Alle er meget udbredt i vandbehandling, petrokemisk industri, filtrering, naturgas adskillelse etc.


Petrochemical Machinery Equipment.jpg


Undersøgelse