Hjem > Viden > Indhold

Automatisk backflush filter med høj effektiv evne til forureningsbehandling

Dec 25, 2017

Automatisk tilbagespoling er specielt filter med god filtreringseffekt, især til naturlig pigmentfiltrering. I processen med produktion vil det producere massen af ​​spildevand, som indeholder en masse organisk suspenderet og pigment. Organics indeholder hovedsageligt groft pigment, mælkesyre, cellulose, hemicellulose og andre. Hvis det ikke behandles, og det vil have en dårlig indvirkning på miljøet, er backwash-filteret vigtigt at behandle urenhederne i spildevandet.

backwash filters.jpg

Backwash-filter kan direkte opfanges urenhederne i vandet, f.eks. Urenheden i spildevandet ved produktion af naturligt pigment, såsom suspenderede faste stoffer, partikler osv., Som vil have præstationen til at rense vandet, reducere systemet snavs, bakterier og alger, korrosion mv for at rense vandkvaliteten og funktionen af ​​beskyttelsessystemet.

Med hensyn til det automatiske tilbagespolingsfilter vedtages flere filterelementer, så det opnår større effektivt filterområde, mindre differenstryk. På samme tid er den forsynet med manhul til montering filterelement bekvemt. Specielt til automatisk styresystem kan det afhænge af brugerens faktiske situation for at indstille parametrene i systemet.

Den behandlede vandkvalitet med backwash filter kan nå standarden for spildevandsafladning, som staten fastsætter for at beskytte miljøet effektivt. Desuden bruges vandet med filterets behandling, som kan genanvendes og genanvendes, til at spare vandkilden effektivt.

Det viser sig, at automatiske tilbagespolingsfiltre bruger differenstryk til selvbetjening og selvrensning uden nedetid med høj automatisk kørsel og lille differenstryk, og uden manuelt at fjerne filterkage. Så efter at backflush-filterbehandlingen af ​​naturligt pigment i spildevandet er blevet effektivt løst, har disse filtre en stærk forureningsevne og vil blive anvendt bredt i industrien og virksomheden.http: //www.inocofiltration.com/