Hjem > Viden > Indhold

Efterdønningerne filter installation Bemærk

Nov 21, 2017

Filterspecifikationer bør blive matchet med installationen af rørledninger, når filter flow ikke kan opfylde kravene i rørledningen, to (eller flere) filter kan installeres samtidig, eller gøre den næste filter.

Filtret skal være installeret i systemet skal beskyttes mest muligt, virkningerne af lavtryk indløb, og derfor bør blive installeret i nærheden af kilden til pres.

Filtret skal være installeret i rørledningssystem i serien. For at sikre uafbrudt vandforsyning under nedetid, foreslås det, at en bypass indstilles i systemet, og cut-off kugleventil bør fastsættes for import, eksport og bypass af filteret. Hvor der er en risiko for tilbagestrømning, skal en kontraventil installeres på outlet af filteret.

Når udvælgelsen Bemærk at vandet strømmer gennem den automatiske selvrensende filter overstiger ikke dets temperatur.

Websted til installation med tre-faset AC 380V power frekvens (3-faset fire-wire system). Kloak rør overstiger ikke 5 meter, for at undgå modtryk.

DC system opmærksomhed til filter nøjagtighed, forbehandling, pres sager, forsigtighed intermitterende system timing kontrolelementtype.

Rimeligt valg af installationsmiljø, være opmærksomme på vandtæt, regn, fugt.

Bemærk: Efterdønningerne systemet stopper kører i lang tid eller stopper sæsonmæssigt. Før du stopper systemet, sætte passende mængde af korrosionsinhibitor i vandet og vedtage foranstaltninger til fuld vand vådt beskyttelse til at reducere korrosion og beskytte systemet.