Hjem > Viden > Indhold

Bag filter i forskellige sektorer af ansøgningen

Jan 24, 2018

Med enestående filtreringseffekt har taskefilter en bred vifte af applikationer inden for forskellige områder, først og fremmest ved filtrering af malingsfiltrering, specielt relateret til elektroforetisk malingfiltrering, filtrering af ultrafiltreringsbeskyttelse, affedtningsfiltreringsproces, filtrering af fosfatvæske, elektroforetisk maling , filter metalpigmenter, lakker og så videre.

For det andet er metalforarbejdning ofte brugt taskefilter, dets rolle er at fuldføre oliefilteret, kølemiddelcirkulationsfilteret; nyttiggørelse af ædle metaller; filtrer emnet phosphatopløsning rengøring, ultrafine slibning olie filter olie; skærevæske, rengøringsvæske affedtning og så videre.

Til elektronikindustrien, filterkølevandet, elektrolytisk kobberfolie for at rydde tankens urenheder, rent vandfilter, kemisk slamfiltrering, chipmaling af spildevand, genbrugsfilter, print af trykfarve, kobberfolie før membranfilterpatronen. i fremstillingen er taskefiltre.

Vandbehandlingsindustrien er en af ​​posen filter applikationer, rensning klimaanlæg kan filtrere posen filter til at fjerne vandrør eller forkalkning af urenheder; kan også filtrere spildevandsbehandling kemikalier for at opnå ultrafiltrering membran, omvendt osmose membran guide beskyttelse.

Desuden kan posefilteret også påføres den petrokemiske industri, der anvendes til at filtrere smøremidler, petroleum og andre produkter, såsom separering af benzenpolymer, katalysatorgenvinding, katalytisk opslæmningsfiltrering, filter åbner tønde råmaterialer, aflytning af carbon blæk og hjælp filtre, filtrerede akrylharpiks emulsioner og lignende.http: //www.inocofiltration.com/