Hjem > Viden > Indhold

Bag filterets fordel

Dec 26, 2017

Bag filter er det normale filtreringssystem. Der er en filterkorg i rustfrit stål, der understøtter filterposen inde i filterhuset. Når væsken strømmer langs indløbsdysen, vil den passere filterposen og derefter strømme ud af stikkontakten, i løbet af denne proces vil urenhederne i væsken blive fanget effektivt i filterposen og opnå formålet med filtrering. Med hensyn til snavsakkumulering ændrer du kun filterposen, den kan genbruges igen.

Posen filteret er med fordel af stort filterområde, stor strømningskapacitet, lille volumen og kapacitet af stor mængde slam.

Desuden, på grund af bagfilterets arbejdsprincip og struktur, er det praktisk at ændre filterposen, og filtermaskinen er fri for rengøring for at spare tid. Desuden er lækagehastigheden af ​​filterposen lille, så filterkvaliteten er effektivt garanteret.

Bag filter kan være under højere tryk, lille differenstryk, lav drift omkostninger, åbenlyse effekt af at spare energi.

Filtreringspræcisionen kan nå op på 0,5 mikron de seneste dage, så den kan bruges bredt, fleksibel brug, Forskellige installationsmetoder, der kan tilsluttes med selvrensende filter, membranfilter og andet filtreringssystem for at opfylde forskellige krav.

Hidtil har posen filtre anvendt i petroleum kemisk industri, belægning, harpiks belægning, trykfarve, mad og drikkevarer, elektronik, lægemidler, metalforarbejdning, industrielle og andre områder af vandbehandling. http://www.inocofiltration.com/