Hjem > Viden > Indhold

Kernfiltertype af filter og dets rolle i forskellige brancher

Jan 06, 2018

Kernefilter er det første valg af vandbehandlingsenhed, det kan konfigurere nonstop-filter til at opfylde forskellige filterkrav, hvorved kernefilterapplikationerne udvides yderligere. Det er underforstået, at kernefilteret, der anvendes inden for vandbehandling, er mere PP-smelteblæst filter, foldefilter, trådlindfilter tre, deres nøjagtighed, der er mange niveauer.

Filtret med sårfilterpatron er et dybt filter, specielt for lav viskositet, lav urenhedsfiltrering, det er en tekstilfiberlinie, ifølge en specifik proces præcisionsvikling på det porøse skelet lavet af ovenstående, uden for den tætte bikakestruktur, kan effektivt fjern væsken suspenderede faste stoffer, partikler, rust og andet affald, der viser meget gode filtreringsegenskaber.

Kernfilteret pp bomuldsmelteblæstfilter er et ugiftigt og usmageligt polypropylen som råmateriale efter opvarmning og smeltning, jetting, trækkraft og modtagelse af filtret lavet af filteret. Fordi dette filter har en ensartet porediameter, en tynd ydre tæt tyk filtreringsstruktur og har høj filtreringseffektivitet, syre og alkali fremragende egenskaber, kan den effektivt fjerne suspenderede faste stoffer, partikler, rust og andre urenheder.

Når kernefilteret med et foldet filter med sin fremragende kemiske kompatibilitet er egnet til filtrering af syre-, alkali- og organiske opløsningsmidler dybfiltrering og har et stort område, lavt tryk, snavsbesiddende kapacitet, levetid Lang osv. Og der er et bredere valg af filtreringsnøjagtighed.

Diversificering af filteret gør kernefilteret meget udbredt inden for medicin, mad og drikkevarer, petroleum, elektronik, kemiske og andre industrier, der anvendes til forskellige antibiotika og anden væskefiltrering; alkohol, mineralvand, drikkevand; Oliefelt vand filtrering; høj renhed vandforfiltrering; en bred vifte af organiske opløsningsmidler, syrer, lågfiltrering og så videre.http: //www.inocofiltration.com/