Hjem > Viden > Indhold

Korrekt installation af selvrensende filtre og brug af deres mikrocomputer kontrol

Jan 17, 2018

Da det selvrensende filter med selvrensende egenskaber og høj profil, og dens installation også er meget enkel, følg bare pilen på enheden, der angiver, at vandets retning i rørledningen kan være. Samtidig med design og installation af selvrensende filter bør vi forsøge at overveje spildevandet i nedre del for at lette smidig udledning af affald. og afløbsrør nær afløb i dræningen, og bør opretholde en jævn afladning.

For at lette observation af systembetingelser og daglig drift, skal trykmålere og manuelle ventiler installeres ved indgangen og udløbet af det selvrensende filter. Ved afladning skal filteret skylles i 10-20 sekunder ved at åbne og lukke ventilen i henhold til spildevandet. De fleste eksisterende selvrensende filtre har opnået automatisk kontrol, så enheden vil uundgåeligt bruge en mikrocomputer controller.

Selvrensende filtermikrocomputercontroller skal også overholde anvendelsen af ​​de relevante principper, såsom indstillingen for vandtryk, når systemet kører, observere værdien af ​​vandtryksudstyr, og derefter er værdien af ​​vandtryksmålerens kontakt mindre end vandtryksværdi 0,06-0,08 MPa.

Derefter tændes det selvrensende filter i mikrocomputerens strømforsyning og kontrolpanelet på tænd / sluk-knappen. Hvis vandtrykket er lavere end den indstillede trykværdi, forbliver apparatet i driftstilstand, arbejdsindikatorlampe, automatisk aktuator. Åbn ventilpladen, blowdown-magnetventilen er lukket.

Hvis det selvrensende filterudgangstryk er lavere end det indstillede tryk, hvilket indikerer at tilbagesvaletilstanden; hvis udgangstrykket er højere end det indstillede tryk, enheden for at opretholde den normale vandstatus.http: //www.inocofiltration.com/