Hjem > Viden > Indhold

Elementfilter installationsmetode

Jan 31, 2018

Forudsætningerne for normal drift af Element-filteret omfatter installation og styring af udstyret. Først for at introducere installationen af ​​Element-filteret, kan filteret rengøres grundigt, inden det kan importere og eksportere filtreringssystemet forbundet med rørledningen, forbindelsen Vær opmærksom på retningen for at sikre, at filteret til det udvendige vand, vandet inde i staten.

Åbn derefter plastikposen ved den åbne ende af patronfilterindsatsen og kontroller, at O-ringen er intakt og på plads. Fugt O-ringen og patronbeholderen med et egnet befugtningsmiddel. Hold filterpatronen i nærheden af ​​O-ringen, og indsæt patronindsatsen lodret ind i patronholderen lodret.

Efter indsættelse af alle filterelementerne i elementfilteret, fjern filterposen, fastgør trykpladen, og monter derefter metaldækslet. På dette tidspunkt kan du åbne blødningsventilen øverst på huset og åbne åbningsventilen lidt for at tillade væske at komme ind i huset, indtil væsken er rømt fra blødningsventilen på toppen af ​​huset, og lukk blødningsventilen .

Efterfulgt af langsom indstilling åbner nedstrømsudløbsventilen indtil den er helt åben; det samme indstiller langsomt den åbne indløbsventil indtil den er helt åben på dette tidspunkt er trykfaldet mellem Element-filteret nedstrøms 0,02Mpa, hvilket er at bestemme den indledende strømningshastighed Trykfald.

Ud over installationen er styringen også vigtig for brugen af ​​patronfiltre, herunder mange aspekter af differenstrykstyring, timingstyring, differenstryk og timingkombinationskontrol og manuel styring. Uanset hvilken form for kontrol, skal brugeren indstille Element-filterets tekniske parametre i henhold til de aktuelle forhold. Http://www.inocofiltration.com/