Hjem > Viden > Indhold

Filter separator arbejder princip og dets brug og vedligeholdelse

Jan 05, 2018

Filterseparator er en typisk filterseparationsanordning, som omfatter et filter, det andet filter og metalskallen og andre komponenter. På denne baggrund er filterseparatoren også udstyret med spildeventil, afløbsventil, trykfald, Tabel, sikkerhedsventil, varmeanordninger og andet tilbehør, der bruges til at filtrere materialet.

Når materialet ind i filterseparatoren, sædvanligvis først samlet i aluminiumbakken, og derefter spredes ind i koalesceringsfilteret fra indersiden ud. Efterfulgt af det første trin af filterlaget for at filtrere faste urenheder; det andet trin gennem demulgeringslaget, den emulgerede olie og vandafskillelse; Det tredje trin ved sammenkølingslaget vil være små dråber af vanddråber sammenfaldende, sedimenterende i sumpen. Og de resulterende små vanddråber adskilles yderligere af separationsfilterets vandafvisende virkning og afregnes i sedimentationstanken og udledes af afløbsventilen; i mellemtiden opsamles rent brændstof i skuffen på anden niveau gennem separationsfiltret og aflades fra filterfilterets udløb.

For filterseparatoren er dets arbejdsstatus og levetid hovedsageligt baseret på trykforskellen for at dømme, hvis sammenkølingsfiltret er blevet blokeret, skal denne gang udskiftes filterseparatorfilteret.

Under normale omstændigheder, så længe filterseparatoren installeres efter langvarig kontinuerlig, pålidelig arbejde, skal du ikke åbne lågrensningen generelt. For ikke at påvirke det normale arbejde må man dog ikke glemme behovet for rettidig deflation, fordi hvis ophobningen af ​​overskydende gas i skallen er skadelig.

Samtidig er det også nødvendigt at sætte et sediment efter hver tankning. Det er normalt, at vandet i sedimentet er normalt. Hvis sedimentet er fundet at have faste urenheder, skal årsagen identificeres, og behandlingsforanstaltningerne skal tages straks. Http://www.inocofiltration.com/