Hjem > Viden > Indhold

Gasfilter kemisk filtreringsprincip og filtreringseffekt

Jan 25, 2018

Du behøver kun at installere forskellige typer foldefilterpatron til gasfiltrering i filterhuset. Du kan simpelthen danne et komplet sæt gasfiltre. Dette filterudstyr er ikke kun designet, kompakt og nem installation og rengøring, egnet til mad, farmaceutiske, kemiske, elektroniske og andre industrier sterilisering gasfiltrering.

Samtidig kan gasfilterhuset også installeres trykmålere, der bruges til at overvåge filterets tryk i realtid; og når du har installeret højtydende foldefilter, kan du som et fint filter til gassteriliseringsfilter. Derudover kan gasfilterhuset installeres i effektiviteten, det subeffektive foldefilter og understøtter brugen af ​​fint filter som et forfilter, kan du forlænge filterets levetid for at forbedre effektiviteten.

Uanset hvilken form for gasfilteret der anvendes, anvendes kemisk filtrering, er i grunden selektiv adsorption af skadelige gasmolekyler, snarere end mekanisk som almindelige filtre for at fjerne urenheder. Det her anvendte filtermedium er et almindeligt aktiveret kulstofmateriale. På grund af det store antal mikroporer, der er usynlige for det blotte øje, anvendes disse mikroporer til effektivt at adsorbere skadelige gasser.

Når de frikogende molekyler i luften kontakter det aktiverede kulstof i gasfilteret, kondenseres nogle til en væske i mikroporerne og forbliver på plads ved kapillærprincippet, idet nogle fylder mikroporerne, som er sammenlignelige i molekylær størrelse til materialet. Desuden adsorberer aktivt kul også visse luftbårne mikroorganismer og dræber dem.

Under normale omstændigheder vil adsorptionskapaciteten af ​​aktiveret kulstof under anvendelse af gasfilteret fortsætte med at svække, når svækket i et vist omfang, filtreres filteret. Hvis kun fysisk adsorption med opvarmning eller dampbrænding kan forårsage skadelige gasser fra aktivt kul, aktiveret kulregenerering. Http://www.inocofiltration.com/