Hjem > Viden > Indhold

Gas filter design funktioner

Nov 21, 2017

1, Filtreringsudstyret vedtager den patenterede indre mekaniske struktur, som realiserer højtryks-tilbagespolingsfunktionen i den sande betydning, kan let og grundigt fjerne urenheder, der opretholdes af filteret, og har ingen dødvinkel og ingen dæmpning af flux for at sikre filtreringen effektivitet og langsigtet levetid.

2, filterudstyret anvendte 304.316 L kileformet filter i rustfrit stål, høj styrke, høj præcision, korrosionsbestandighed, den maksimale filtreringsnøjagtighed på op til 25 mikron.

3, filtreringsudstyr gennem egne søgnings- og responsfunktioner, for at opnå automatisk tilbagespoling for at håndtere ustabile vandkvalitetsudsving uden menneskelig indgriben.

4, mindre slidte dele af filterenheden, ingen forbrugsvarer, lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, nem betjening og styring.

5, filtreringsudstyr kontrol system responsive, nøjagtig drift, i henhold til forskellige vandkilder og filtrering fleksibilitet til at justere backwash tryk forskellen tid og tid indstillinger.

6, filterudstyr I backwash-processen skal hvert (gruppe) filter efterfulgt af tilbagespoling For at sikre, at filteret er sikker og effektiv rengøring, og andre filtre ikke påvirkes, fortsæt med at filtrere.

7, filteranordning ved hjælp af pneumatisk afløbsventil, tilbageslag varede kort tid, mindre tilbagespoling vandforbrug, miljøbeskyttelse og økonomi.

8, filter enhed konstruktion design kompakt og rimelig, lille fodaftryk, fleksibel installation og mobilitet.

9, filtreringsudstyr Elektrisk system med integreret styringstilstand, fjernbetjening kan opnås