Hjem > Viden > Indhold

Udskiftning af filterelement

Dec 27, 2017

1.1 Membranfilterpatronen skal udskiftes regelmæssigt. Cyklerne for udskiftningselementet er som nedenfor.

I. Sikkerhedsfilterets Vandforbrug er væsentligt lavere end før, eller det eksisterende tryk er lavere end det indledende tryk 50kpa, det skal skifte filterelement en gang inden for tre måneder.

II. Harpiksfilterets Vandforbrug er væsentligt lavere end før, eller det eksisterende tryk er lavere end starttrykket 50kpa, det skal skifte filterelement en gang inden for tre måneder.

III.Mikronmembranfilterets Vandforbrug er Signifikant lavere end før, eller det eksisterende tryk er lavere end det indledende tryk 50kpa, det skal skifte filterelement en gang inden for tre måneder, normalt kan filterets præcision nå op på 0,45 mikron.

IV.Pure vandterminalets membranvæskefiltreringssystemer Vandforbruget er væsentligt lavere end før, eller det eksisterende tryk er lavere end det indledende tryk 50kpa, det skal skifte filterelement en gang inden for tre måneder. Normalt kan filterets præcision nå 0,22 micron.

图片2.jpg

1.2 Sådan udskiftes filterpatronen

Åbn plastikposen på patronens åbningsende, kontroller om pakningen er i god stand og på plads. Brug en passende wetter (f.eks. Vand) til at våd pakningen og patronens stikkontakt. Hånden skal holde enden, som er tæt på O-ringen, og indsæt patronens interface i patronens stikkontakt lodret. Fjern emballageposen af ​​patroner efter alle patroner indsættes på plads. Og derefter fastgøre trykpladen, installer metalhuset på plads.http: //www.inocofiltration.com/