Hjem > Viden > Indhold

Statiske mixer applikationer

Jan 11, 2018

Statisk mixer er et avanceret kemisk enhed udstyr, siden starten på forskellige felter i ind-og udland er blevet fremmet. Sammenlignet med dynamisk blandingsudstyr bevæger den vigtigste statiske mixer enhed i den statiske blander sig ikke under blandingsprocessen, men dispergerer og blander i stedet væsken med selve væskens energi og gennem den statiske blandings enhed, således at dens udstyr Ingen bevægelige dele.

Da statiske blandere tillader blanding uden brug af mekaniske omrøringsenheder, kommer den energi, der kræves til at blande produktet, direkte fra væsken selv, og den faste blandingsenhed skærer kontinuerligt, diffunderer og omfordeler fluidet; og blanding Den krævede kinetiske energi kommer fra pumpenheden.

Faktisk har den statiske mixer fordelene ved lille størrelse, bekvem vedligeholdelse, enkel installation, høj demontering og pålidelighed mv. Desuden har den fordelene ved god blandingsydelse, høj effektivitet, let kontinuerlig produktion, reduceret arbejdskraftintensitet, øget produktionseffektivitet og energiforbrug Lav, driftsomkostningerne er små.

Den ovennævnte række fordele gør den statiske mixer gradvist anvendt inden for kemisk industri, olie, kemisk fiber, fedt, mad og miljøbeskyttelse mv. Og inden for kemisk enhedsoperation, ekstraktion, gasabsorption, reaktion og varmeveksling, opløst, dispergeret, blandet pulver, såsom de fremragende resultater.

For at tale om statisk mixers rolle inden for vandbehandling kan hver af dens komponenter opdeles i to strømme, strømmen er opdelt efter, at væskelagets tykkelse er tynd, så bakterier udsættes for HOCl, øget kontaktområde, Let at dræbe; på samme tid er der rollen som konvertering og reversering.http: //www.inocofiltration.com/