Hjem > Nyheder > Indhold

Statisk Mixer

Nov 21, 2017

Statisk mixer er en avanceret mixer udviklet i begyndelsen af ​​1970'erne. I 1995 lancerede USA Kenneth Company sin første statiske mixer. Siden det 20. århundrede har 80 indenlandske virksomheder også investeret i forskning og udvikling. Blandt dem har emulsionsbrændstofproduktionen også været meget god anvendelse.

Siden 1970'erne er statiske blandere begyndt at blive anvendt i den kemiske industri, fødevareindustrien, tekstil- og lysindustrien og opnåede gode resultater. Men statisk mixer som en slags speciel

Lee produkter, indenlandske og udenlandske er ikke kun fortrolige denne struktur, men også lavet en one-time ikke-flytbar struktur. Samtidig varierer viskositeten af ​​hærdningsmidlet og epoxyharpiksen kraftigt (viskositeten af ​​epoxyharpiksen er 20 til 80 gange viskositeten af ​​hærdningsmidlet), og strømningshastigheden af ​​de to fluider i rørledningen er meget lav, gør det vanskeligt at blande dem ensartet.

Statisk mixer er en slags avanceret enhedsudstyr, og omrøreren er forskellig, den har ingen bevægelige dele inde, hovedanvendelsen af ​​væskestrøm og den interne enhed for at opnå en række væskeblanding og strukturelle specielle design rationalitet. Sammenlignet med andet udstyr såsom åbningsplade, venturi, omrører og homogenisator, har den statiske mixer fordelene ved høj effektivitet, lavt energiforbrug, lille volumen, investeringsbesparelse og let kontinuerlig produktion. Statisk mixer, væskebevægelsen følger "split - shift - overlap" -reglen, blandingsprocessen spiller en vigtig rolle i skiftet. Skiftemetoden kan opdeles i to kategorier: "Relativ forskydning forårsaget af den samme tværsnitsflowhastighedsfordeling og" Flerkanals relativ forskydning ", og forskydningstilstandene for forskellige modelblandere er også forskellige. Hitertix HICHINE statisk blander ikke kun Det kan anvendes til blandingsprocessen og kan anvendes i processen i forbindelse med blanding og levering, herunder gas / gasblanding, væske / væskeudvinding, gas / væskereaktion, varmeoverføringsforbedring og væske / væskereaktion mv. Statisk blander er bredt Anvendt Plast, kemikalier, farmaceutiske, minedrift og metallurgi, mad, kosmetik, pesticid, kabel, olie, papirfremstilling, kemiske fibre, biologi og miljøbeskyttelse mv. Takket være det lave energiforbrug har det medført betydelige økonomiske fordele.