Hjem > Nyheder > Indhold

Tre aspekter til at fremskynde udviklingen af ventilproduktionsindustrien

Sep 06, 2019

Ventilindustrien er en vigtig gren af vores generelle maskiner. Dets produkter er vidt brugt inden for olie, kemisk, metallurgi, elektrisk energi, bybyggeri, miljøbeskyttelse og andre industrier som nøgleudstyr til væskekontrol.

I øjeblikket er ventilfremstillingsindustrien i en meget gunstig udviklingsmulighed. Dette er fordi:

1. Den statsejede økonomi udvikler sig konstant. Investeringerne i anlægsaktiver er gradvist ekspanderet. Især kræver opførelsen af flere projekter, såsom "West-East Gas Transmission", "West-East Power Transmission" og "South-to-North Water Transfer" et stort antal ventilprodukter;

For det andet, med WTO's indtræden, faldet i internationale handelstærskler og justeringen af produktstrukturen i de udviklede lande, bliver Kina gradvist verdens største forarbejdningsanlæg, og behandlingen af ventilprodukter står over for større udviklingsrum.

Så hvordan man griber denne strategiske mulighed for at fremskynde udviklingen af ventilindustrien. Vi har analyseret ud fra følgende aspekter: For det første vil produktet fremme den fælles omstrukturering af virksomheder og skabe en gruppe af virksomhedsgrupper med skalaer så hurtigt som muligt.

Der er mere end 5.000 producenter i ventilindustrien. Der er kun 7 virksomheder med en årlig salgsindtægt på over 50 millioner, 3 virksomheder med mere end 100 millioner yuan og virksomheder med mere end 200 millioner yuan. Den indenlandske markedsandel er kun mere end 2% af virksomhederne i China Nuclear Sujing, og resten er under 1%. Denne form for virksomhedsskala er vanskelig at skabe chok på markedet, og det er endnu sværere at konkurrere med internationalt anerkendte virksomheder i samme branche.

For at ændre denne status quo så hurtigt som muligt ud over vækstfaktorerne i selve virksomheden er den effektive metode at realisere kapitaludvidelsen af virksomheden gennem fælles, fusion og omorganisering blandt virksomheder for yderligere at udvide markedsbesiddelse og forblive ubesejret i konkurrencen. Dette er en relativt populær praksis i nutidens internationale økonomi, og det er også et retningsbestemt problem i udviklingen af ventilindustrien i den kommende periode. Om dette spørgsmål skal vi frigøre vores sind og bryde landets grænser i henhold til kravene fra den 16. nationale kongres om "nye reformer skal foretages, nye udviklinger skal have nye ideer" til at bryde grænserne for alle grænser og bryde traditionel afdeling af professionel afdeling. Så længe der er mulighed for joint ventures mellem virksomheder, kan de med frimodighed prøve at opbygge en gruppe virksomheder med en outputværdi på mere end 500 millioner yuan og ** milliarder yuan på 3-5 år.

For det andet skal vi være opmærksomme på tilpasningen af produktstrukturen, være modige i teknologisk innovation og udvikle produkter med stor merværdi og internationale standarder.

Kinas ventilindustri har været i stand til at producere mere end et dusin hovedtyper af produkter. Selvom disse produkter stærkt understøtter indenlandsk økonomisk konstruktion, skal vi være opmærksomme på, at de fleste af vores produkter er generelt teknisk indhold eller arbejdskrævende produkter, og sjældent har international ****. Niveau.

** Næsten bud på West-East Gas Pipeline er det en beklagelig kendsgerning, at alle vores ventilselskaber har mistet. Det gør ondt. For at genoplive ventilindustrien skal den nationale industri implementere teknologisk innovation og tilpasse produktstrukturen. Det er nødvendigt at udvikle og justere ventilprodukterne såsom reguleringsventiler og automatiske ventiler med højt teknisk indhold og høj arbejdsmerværdi. Ventil, trevejs fælles strømning, trevejs? * 鞣  pping pping pping Ю Ю 嗟      粲 芊  芊 馊    卟  В В В В В В В В В В В В В - Stålventil.

Der er flere måder at implementere teknologiske innovationer til forskning og udvikling af nye produkter. Den ene er gennem samarbejde med institutionernes akademiske institutioner, og den anden er i form af udenlandsk samarbejde eller teknologisk introduktion, som forkorter kløften mellem vores produkter og fremmede lande. Ud over ovennævnte praksis kan kvalificerede virksomheder udvikle og udvikle sig.

Ifølge statistikken fra China Valve Association har vores ventilindustri på nuværende tidspunkt en alvorlig overkapacitet. Cirka 40% af produktionskapaciteten er short-selling. I lyset af en sådan enorm overkapacitet er den effektive måde at implementere en diversificeret salgsstrategi og kraftigt udvikle internationalt. marked. På nuværende tidspunkt eksporterer det internationale marked omkring 60-70 milliarder ventiler om året. Kinas årlige eksport er 1,5 milliarder renminbi, mindre end 2% af kvoten. Der er et stort potentiale her.

For at åbne det internationale marked skal vi først fokusere på uddannelse af udenlandske handelstalenter. Der er en række fagfolk i udenrigshandel, der vil forstå fremmedsprog. For det andet skal vi lære at bruge internettet og informationsteknologi til at få kunderne til at dele forretningsmuligheder. For det tredje kan vi samarbejde med nogle indenlandske udenrigshandelsvirksomheder for at udvide deres kanaler. Eksport; den fjerde betingede virksomhed kan sælge eller åbne en fabrik på det lokale perifere punkt.

For det fjerde forbedrer ledelsesniveauet for virksomheder, implementerer ledelsesinnovation, uddyber virksomhedsreformen og implementerer institutionel innovation. Kinas ventilindustri er i øjeblikket i en ny runde med skifte og omstrukturering.

Andelen af statsejede virksomheder er faldende år for år, og private og udenlandske finansierede virksomheder har udviklet sig hurtigt. I henhold til ufuldstændige data estimater, Kinas nuværende andel af ventil industri aktiver, private tegnede sig for 40%, statsejet 30%, resten for de tre-kapital, militær-ejede virksomheder, forventes det, at andelen af private og udenlandske- finansierede virksomheder vil udvide yderligere i de næste par år. For de hurtigt voksende private virksomheder, selvom der ikke er institutionelle mangler og historiske byrder, bør udviklingsprocessen fokusere på forbedring af virksomhedsstyringsniveauet, implementere ledelsesinnovation og undgå at falde i "familiestil" og "forældrestil" "ledelse.

https://www.inocofiltration.com/